6500 TL masaüstü bilgisayar önerisi

Hocam anlayamadım eski olunca ne oluyor ne zararı var.
Çok güçsüz oluyorlar, destekleri bitmiş oluyor. Bir nevi 1976 model araba almışsın gibi oluyor. W11 destekleri yok. Sen araba alacaksın 100000 TL'ye mesela. Aynı fiyattaki Serçe'yi mi tercih edersin yoksa 2020 model Mercedes Benz arabayı mı?

Hazırlar daha pahalı ve genelde bir şeyler kısılmış oluyor bu bütçede.

Kasa ve PSU harbi çöp. Uzak durulmalı. Hazır sistem için çöp almamak lazım bence hocam.

Hocam direkt soruyorum PSU nedir?
5k+ para verip şunu görmek istiyorsan sen bilirsin paşam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aman hocam.

Turbox markasının amacı havada karada kazıklamak. Aynı fiyata 5600G'li sistem toplanır. @messinicocugu'nun topladığı sistemi al. Daha iyisini alamazsın zaten bu bütçede.

Ya bana bir Forza 4-3'ü normal veya yüksekte 60FPS
Rocket League'yi de yüksekte 60 FPS.
Assetto Corsa normalde 60 FPS.
Minecraft Java normalde 60 FPS.

Bunlar yeter bana.

5600G on numara APU işlemcidir. Yapabilecekleri burada, bu bütçede senin için en temizi o olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ya bana bir Forza 4-3'ü normal veya yüksekte 60FPS
Rocket League'yi de yüksekte 60 FPS.
Assetto Corsa normalde 60 FPS.
Minecraft Java normalde 60 FPS.

Bunlar yeter bana.
Bunların yetmesi Turbox çöpünü alacağın anlamına gelmiyor. 5600G'li sistem tam senlik. İleride bütçen olur, kart takarsın.

5600G on numara APU işlemcidir. Yapabilecekleri burada, bu bütçede senin için en temizi o olur.

Hocam iyimiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı