Arkadaşım yazınları çalışarak para topluyor ve bilgisayar almak istiyor. 6500TL'ye monitör dahil bilgisayar önerisi yapabilecek var mı? Şimdi bilgisayarı alacak ve ileride yükseltmeler yapacak. Ben bilgisayarı aldıktan sonra piyasayı saldığım için hiçbir bilgim yok hazır sistemler hakkında. Hazır sistem veya toplama sistem önerileriniz varsa önerilerinizi beklerim
Bilgisayar biraz eski nesil olsa sizin için sıkıntı olur mu? Çünkü şu an dolar uçuyor.
Oyun amaçlı.Dostum hangi amaçla kullanacak hani ona göre bir ekipman belirlememiz daha iyi olur yazılım mi oyun normal günlük işler için mi onu belirtirsen iyi olur.
Daha iyi bir sistem toplayabiliriz diye düşünüyorum. Turbox önerisi vs istemiyorum yine de teşekkürler.Ozaman bu sisteme göz atın.
Zoko Buddy 4x12 CM Autoring RGB Fanlı Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Buddy 4x12 CM Autoring RGB Fanlı Gaming Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Asus NVIDIA GeForce GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus NVIDIA GeForce GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com GamePower GP-500 APFC 14cm 80+ Bronze 500W Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Asus Prime H310M-F R2.0 Intel H310 2666 MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime H310M-F R2.0 Intel H310 2666 MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Kasa ve Power'i bilerek iyi seçtim dediğiniz gibi sistemi yükseltecekmişsiniz.Intel Core i5-650 3.2 GHz LGA1156 4 MB Cache 73 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i5-650 3.2 GHz LGA1156 4 MB Cache 73 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tam 6514,52 TL ediyor.
Veya kasa ve Power'i düşürüp daha iyi bir işlemci ve ekran kartı bulabilriz.
ssd/hdd yi unutmuşum.
Bu bütçeye APU sistem toplamanız daha mantıklı olurdu. Özellikle de Ryzen 3 3200G olması daha iyi olur. AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe