6500 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
6500 TL

DorDori

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi 6500 TL monitör dahil sistem tavsiyesi istiyorum. Monitör 60-75 Hz olsa da sorun olmaz. Genellikle oynadığım oyunlara örnek olarak CS:GO, Valorant, Fortnite verebiliriz. Şimdiden elinize sağlık.

Bütçenizi biraz daha arttırıp en az 144 Hz monitör alabilirseniz CS:GO, Valorant gibi rekabetçi ve Hz gibi farkların çok etkilediği oyunlarda avantaj sağlar diye düşünüyorum. Üstte atılan sistemin CS:GO ve Valorant oyunlarında 144+ FPS vereceğini baz alarak yazıyorum. (Benchmark testlerini araştırmadım) Siz gidip 144+ FPS alamayacağınız sisteme 144 Hz monitör alırsanız paranıza yazık olmuş olur.

Şimdi imkansız diyen arkadaşlar gelmeden ben bir fikrimi söylemek isterim.
Monitör:

Gönderdiğiniz sistemi çok beğendim büyük ihtimal alacağım. Ellerinize sağlık

Bütçenizi biraz daha arttırıp en az 144 Hz monitör alabilirseniz CS:GO, Valorant gibi rekabetçi ve Hz gibi farkların çok etkilediği oyunlarda avantaj sağlar diye düşünüyorum. Üstte atılan sistemin CS:GO ve Valorant oyunlarında 144+ FPS vereceğini baz alarak yazıyorum. (Benchmark testlerini araştırmadım) Siz gidip 144+ FPS alamayacağınız sisteme 144 Hz monitör alırsanız paranıza yazık olmuş olur.

Evet galiba bütçeyi arttırıp 144 Hz bir monitör alacağım.

Gönderdiğiniz sistemi çok beğendim büyük ihtimal alacağım. Ellerinize sağlık

Evet galiba bütçeyi arttırıp 144 Hz bir monitör alacağım.

Yardımcı olabildiğime sevindim :) işinize karışmak istemiyorum ama bekleme şansınız varsa biraz daha bekleyin stoklar düzeldiği zaman daha iyi bir sistem alabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı