6500 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Sistem ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum ben de sistem almayı düşünüyorum hatta bende Donanım arşivinin sistemini alıp ileri de ssd ram eklemesi yaparım diye düşünüyordum. Hayırlı olsun şimdiden bu sistem ilk çıktığında 4600 TL idi, şimdi ne kadar olmuş dolar bitirdi bizi resmen

Benim attığım listeyi almanızı tavsiye ederim. Neden ısrarla kötü bir bilgisayar alma isteği var sizde anlamıyorum.
Attığım sistemi alıp sonradan RAM almayı düşünüyorum.
Siz karar vermişsiniz zaten. Neden gelip milletin zamanını harcıyorsunuz onu anlamıyorum. Sizin seçtiğiniz bileşenler iyi değil. Biz ne desek siz yine o listeyi alacaktınız zaten.

Sistem ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum ben de sistem almayı düşünüyorum hatta bende Donanım arşivinin sistemini alıp ileri de ssd ram eklemesi yaparım diye düşünüyordum. Hayırlı olsun şimdiden bu sistem ilk çıktığında 4600 TL idi, şimdi ne kadar olmuş dolar bitirdi bizi resmen
Sistemi ben alıcam monitör olarakta bunu alabilirsin BenQ 24

Ben sizin yerinizde olsam AOC 60hz monitor alirdim.
En sevdigim ozellikleri
1.çerçevesiz ekran 'nerdeyse çerceve yok
2.Tasarimi daha hos

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı