DisplayPort 1.2 ve HDMI 2.0.Hocam bu monitörün bağlantı seçenekleri nedir bulamadım da.
DisplayPort 1.2 ve HDMI 2.0.Hocam bu monitörün bağlantı seçenekleri nedir bulamadım da.
R25i-30 goruntu kalitesi olarak daha iyi, Odyssey G4 ise 240 Hz olmasi dolayisiyla avantajli.Lenovo R25i-30 iyi yoksa Samsung G4 mü?
R25i-30 goruntu kalitesi olarak daha iyi, Odyssey G4 ise 240 Hz olmasi dolayisiyla avantajli.
Hocam siz hangi bağlantı türünü önerirsiniz ben GS27FC bu monitörü buldum bağlantısı 1.4 displayDisplayPort 1.2 ve HDMI 2.0.
165 Hz olmasi lazim.R25i-30 tam olarak sorunsuz kaç Hz veriyor hız aşırtmasız.
Ben suan HDMI ile kullaniyorum. Sadece G-Sync ozelliginden faydalanamiyorum. Zaten icinden Samsung'un kendi HDMI kablosu cikiyor.Hocam siz hangi bağlantı türünü önerirsiniz ben GS27FC bu monitörü buldum bağlantısı 1.4 display.
165 Hz. 180'i 30 dakika veriyor.R25i-30 tam olarak sorunsuz kaç Hz veriyor hız aşırtmasız.
Hocam bu monitörler de adaptive sync var free sync premium olmaması problem olurmu@Chplovers1923 Guzel monitordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.