6500 TL monitörlü sistem toplama

eLieyi

Kilopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Yaklaşık 6000-6500 arası monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Öyle overclock meraklısı falan değilim sadece 1080P'de bütün oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem 6000 TL yapıyor. İşlemci darboğazı yapmayacaktır emin ol. RAM 16 GB seçtim. Bu sisteme 8 GB alıp ilerde aynısını bulup upgrade etmeye çalıştığına deymez. Monitöre kalan 500 TL ile ikinci ele yönelebilirsin. Anakart bu fiyata en iyisi çünkü 4 RAM slotu ile rahatça upgrade edersin ilerde. Monitör ikinci el alınır ise 75hz almalısın. Sıfır alıcaksan 1080p 60hz geçici bir süre için seni idare edecektir.
Sıfır monitör tavsiyelerim:
(Bütçeni biraz aşabilir)
LG 25UM58-P 25" 5ms (2xHDMI) Full HD IPS Monitör | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
(Görünüşü çok hoş)
Dell E2216HV 5MS VGA VESA 21.5" FullHD Led Monitör - incehesap.com
Ekran kartı:
(Bütçeni arttırabilirsen)
GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog

Şimdiden hayırlı olsun.
Benim 2 sorum olacak GALAX GTX 1070 2700TL olarak bugün 2. gördüğüm kişisiniz o site ve o parça güvenilir mi ? Çünkü benzer bir konuyu ben açtım.
5500 TL'ye Sistem Toplama

Orada 1070 modeli 3000 TL olarak öneriliyor kafam net değil açıkcası 1070TI nasıl daha ucuz olur?

Yurt dışı fiyatları üzerinden fiyat belirliyorlar.
Yurt dışından getirdikleri için.
Site güvenilir.
Biraz uzun oldu. Yazım yanlışı yaptıysam affola.
İsterseniz ikinci el tavsiye de verebilirim.

Sistem 6000 TL yapıyor. İşlemci darboğazı yapmayacaktır emin ol. RAM 16 GB seçtim. Bu sisteme 8 GB alıp ilerde aynısını bulup upgrade etmeye çalıştığına deymez. Monitöre kalan 500 TL ile ikinci ele yönelebilirsin. Anakart bu fiyata en iyisi çünkü 4 RAM slotu ile rahatça upgrade edersin ilerde. Monitör ikinci el alınır ise 75hz almalısın. Sıfır alıcaksan 1080p 60hz geçici bir süre için seni idare edecektir.
Sıfır monitör tavsiyelerim:
(Bütçeni biraz aşabilir)
LG 25UM58-P 25" 5ms (2xHDMI) Full HD IPS Monitör | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
(Görünüşü çok hoş)
Dell E2216HV 5MS VGA VESA 21.5" FullHD Led Monitör - incehesap.com
Ekran kartı:
(Bütçeni arttırabilirsen)
GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog

Şimdiden hayırlı olsun.

Yurt dışı fiyatları üzerinden fiyat belirliyorlar.
Yurt dışından getirdikleri için.
Site güvenilir.
Biraz uzun oldu. Yazım yanlışı yaptıysam affola.
İsterseniz ikinci el tavsiye de verebilirim.
Bu GALAX modelinin farkı nedir internette inceleme vs. bulamadım? Ciddi şekilde alacağım sanırım.
Bu GALAX modelinin farkı nedir internette inceleme vs. bulamadım? Ciddi şekilde alacağım sanırım.
Galax GeForce GTX1080 EX O.C 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (80NSJ6DHM9PE)
Şurada 5Bin TL?

Galax firması çok tercih edilen firmalardandır. Çoğu ekran kartı modelinde en hızlı kartları bu firma üretir. HOF modeli gibi. Yurt dışında KFA2 diye geçer. Videolara bakabilirsin. MSI ve ASUS gibi firmalardan pek farkı yoktur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı