Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 165*Hz yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560×1440) IPS oyuncu monitörü.
Bunlar iyi monitör değil ikisi de bol bol ghosting yapıyor ayrıca Odyssey G5 kronik sorunlu. Bütçe artarsa üstteki ASUS TUF'u öneriyorum artmazsa bir önerim yoktur.
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 165*Hz yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560×1440) IPS oyuncu monitörü.
Ghosting ve daha iyi renk kalitesi istemiyorsa 600-700 TL arttırmasın bütçesini tabii. Konu açmış ben de bildiğimi söyledim parasını daha çok hak eden bir şey sonuçta TUF.
Ghosting ve daha iyi renk kalitesi istemiyorsa 600-700 TL arttırmasın bütçesini tabii. Konu açmış ben de bildiğimi söyledim parasını daha çok hak eden bir şey sonuçta TUF.
Gölgelenme VA panellerin en büyük sorunudur. Ancak bu Curved ekranlar ile fazlaca piyasada var olmaya devam edeceklerdir dolayısıyla VA panellerde şu an gelişen bir paneldir ileride IPS panellerde olduğu gibi geliştirilip gölgelenme sorununu giderebilirler ki G7 gibi modellerde bunu başardılar diye duydum. Devri bitti cümlesini doğru bulmuyorum ama TUF parasını daha çok hak ettiği konusunda aynı fikirdeyim.