6500 TL Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem toplama

Ucuzlaması zor bir ihtimal. Benim şahsi fikrim beklemeden almanız. Elbette benim şahsi fikrim.

B450 chipset ile O.C yapabilirsiniz fakat seçtiğiniz soğutucuya da bakarak çok bir O.C yapmayacağınız kanaatindeyim. Bu yüzden B450 yeter diye düşünüyorum.

Eğer oyun oynayacaksanız PUBG, CS:GO veya Fortnite, Apex Legends tarzı, o zaman 1080P bir monitör öneririm.

Ucuzlaması zor bir ihtimal. Benim şahsi fikrim beklemeden almanız. Elbette benim şahsi fikrim.

B450 chipset ile O.C yapabilirsiniz fakat seçtiğiniz soğutucuya da bakarak çok bir O.C yapmayacağınız kanaatindeyim. Bu yüzden B450 yeter diye düşünüyorum.

Eğer oyun oynayacaksanız PUBG, CS:GO veya Fortnite, Apex Legends tarzı, o zaman 1080P bir monitör öneririm.
Ben de ucuzlamasını pek bekleyemiyorum maalesef. Eğer kısa zaman içerisinde parayı ayarlayabilirsem süreyi uzatmadan almayı planlıyorum. Şuanlık overclock yapmamaya karar verdim dolayısı ile soğutucudan vazgeçtim. İlerleyen dönemde güzel bir soğutucu alarak işlemciyi 4.1 ghz de sabit çalıştırmayı planlıyorum. Sistem oyun odaklı olmaktansa iş odaklı olacağından monitörü büyük ve çözünürlüğü yüksek düşündüm. Fps oyun çok oynamak gibi bir niyetim yok dolayısı ile sorun olacağını düşünmüyorum.

Sistem bu şekilde daha çok işime yarayacak, oyun odaklı değil fakat oyun da rahatlıkla oynatabilmesi benim için önemli. Daha 20 gün önceki sistem toplamalarına baktığımda işlemcinin 200 TL daha ucuz kasanın 50 TL daha ucuz vb şekilde olduklarını gördüm. Yakın zamanda tekrar fiyatlarında düşüşe gitme gibi bir ihtimal olabilir mi acaba? Çok genel bir soru tabi ki ve basit yoldan cevaplanması çok zor. Teşekkür ederim öneri ve yardımlarınız için, bu sistem üzerinden değişim ya da yükseltme önerileriniz olursa açığım. İyi sosyaller.
Seçim den sonra kur biraz inip tekrar 5 e sabitlenebilir turistler falan derken yaza doğru düşebilir.

Haklısınız, eğer iş amaçlı ise daha iyi olacaktır.
O.C'den vazgeçtiyseniz B450 cipset de isabetli bir karar olmuş.
Son attığınız sistem bana kalırsa gayet iyi.
Oc den vaz geçmedim sadece ileri düzey yapmayı planlamıyorum ama böyle de olsa sanırım bu anakart yeterli olacak gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı