6500 TL şehir bisikleti önerisi

Hocam Carraro, whistle, ghost, Bianchi tavsiye etmiyorum. Eğer yol dediğiniz gibi düzgünse triban F/P olarak ortalama üstü. Mosso hakkında güncel bilgim yok. 2-3 sene önce sürmeyi bıraktım. Kadroyu, iç bacak boyunuza göre alın kesinlikle. Her model bir şekilde götürür:)

Hocam triban benim bütçemin üstünde kalıyor belirttiklerim arasından bu para sıfır verilir dediğiniz var ise düşüncenizi merak ediyorum veya model öneriniz çünkü zaten taksitli almayı düşünüyorum kendimi sıkıntıya sokmadan

Hocam diğeri bana göre parayı çöpe atmak. Bilmediğim zamanlarda satıcının yanlış yönlendirmesi ile 18" mtb alıp kadrosu çatlamıştı. Neyse ki zamanında Garanti süresi içinde yapmayıp para iadesi aldım. Araştırarak kaliteli kadro almanın önemini yıllarca gördüm. Benimde boyum 189. Ben kalitesiz kadro alacağıma hiç almam. Sizin de tercihinize saygı duyuyorum.

Güzel bisiklet denebilir ancak biraz ağır ayrıca fiyatı ne kadar?

Bir de bu 27.5, 28-29 bakarsanız daha iyi olabilir çünkü boyunuz uzun. Ben 1.75Cm'yim 27.5 da l beden 29 da ise m beden kadro kullanıyorum.

Tek üründü aldım en kötü iade ederim diye düşündüm şimdilik 5.600e aldım uygun geldi bu model için parçalarında bir sorun var mıdır kalite olarak bakabilirseniz çok mutlu olurum açıkçası.

TEKNİK ÖZELLİKLERKadro6061 ALLOY FRAMEMaşa688 M/LO (KİLİTLİ)AynakolPROWHEEL MC-AD29 42/32/22TX170LRubleSSHIMANO MF-TZ500-7-14/28TVites KoluSHIMANO ALTUS M315 7X3Arka AttırıcıSHIMANO RD-TY300Ön AttırıcıSHIMANO FD-TY500HazneRULMANLI ALLOYZincirYBN-IB-52FrenM500 - HİDROLİK DİSK FRENOrta GöbekKASETJantSTARRIMS J19SZLastikMITAS OCELOT V85 27.5X2.10PedalHF866Ağırlık14.90 KG ÜRÜN BİLGİSİ

Tek üründü aldım en kötü iade ederim diye düşündüm şimdilik 5.600e aldım uygun geldi bu model için parçalarında bir sorun var mıdır kalite olarak bakabilirseniz çok mutlu olurum açıkçası.

TEKNİK ÖZELLİKLERKadro6061 ALLOY FRAMEMaşa688 M/LO (KİLİTLİ)AynakolPROWHEEL MC-AD29 42/32/22TX170LRubleSSHIMANO MF-TZ500-7-14/28TVites KoluSHIMANO ALTUS M315 7x3Arka AttırıcıSHIMANO RD-TY300Ön AttırıcıSHIMANO FD-TY500HAZneRULMANLI ALLOYZincirYBN-IB-52FrenM500 - HİDROLİK DİSK FRENOrta GöbekKASETJantSTARRIMS J19SZLastikMITAS OCELOT V85 27.5X2.10PedalHF866AĞIrlık14.90 KG ÜRÜN BİLGİSİ

Fena değil hayırlı olsun.

İlk olarak bisiklet türü seçiminden bahsedeyim o zaman. Ben her türlü bisiklet türünü kullandım mtb, yarış, yol, emtb, e bike bunların arasında en rahatı emtb tarafı oldu evet ağır ancak adı üstünde elektrikli ve konforlu ben İstanbul'da yaşıyorum ve genel olarak her gün 20 km yol yaptığımı varsayıyorum normal bir bisiklet arayışına girdim ve ilk tercihim direk dağ bisikleti olur çünkü telefon navigasyonlarından bir yerden bir yere gitmek için araba yollarını tercih edemizsin yoksa seni direk otobanın ortasına atar doğal olarak yürüyüşü seçiceksin yürüyüş yollarında ise kaldırımlar merdivenler parklar bir sürü engel var bunları dağ bisikleti ile kolayca aşarsın ancak yol bisikletinde düz yolda giderken bile bir zaman sonra popo ağırmaya başlıyor kadro açısından dolayı tercihi siz yapın.

Bisiklet önerisine gelirsek. Yol bisikleti olarak hoy shizuoka 002 2017 kullandım Japon malı nadir ucuz bir bisiklettir ve çok kalitelidir piyasada bulmak çok zordur ancak bulursanız çok kalitelidir öneririm. Yol ve yarış olarak Btwin triban 300 ve triban 500 SE kullandım. Triban 300 klasik bir bisiklet ağırlığı nomarl bildiğimiz şehir bisikleti ama yarış gidonu var triban 500 SE ise tam bir F/P yarış canavarı hafif kaliteli bir bisiklet ön maşası karbon hatta ben bu bisiklet ile kaza yapmıştım nalburadan şu duvarı kırmak için satılan demir çubuktan almıştım poşetten düşüp maşanın arasına sıkıştı takla attırdı beni hem kolumu kırdım hem de maşa karbon olduğu için maşayı kırmıştım ancak o halde bile satmıştım o bisikleti. Dağ bisikleti olarak en az Btwin Kron falan öneririm daha önce Btwin marka bisiklet kullandığım için kalitesini biliyorum güzel bisiklet üretiyor.

Bisiklet ekipmanlarına gelirsek. Fren, vites, ayna kol, jant takımları kendi marka içlerinde gruplara ayrılır size tavsiyem en az Shimano sora tercih edin zaten gelenellikle yol bisikletlrinde kullanılır onun dışı deore, deore XT, SLX, xtr zaten gözüm kapalı kaliteli parçalar.

2. el bisiklete gelrisek ise 2. el bisiklet alınır çünkü TR de 0 bisikletler çok gereksiz pahalı o yüzden 2. el daha mantıklı sadece 2. el bisiklet alırken kadroya biraz göz gezdirin kırık çatlak veya çok derin çizikler var mı özellikle kaynak noktalarını tercih edin veya alıcağınız bisikletin internetten kronik sıkıntılı açılarına bakın oraya gidince bisiklet üzerinde kontrol edersiniz ayrıca vites fren kablolarınada bakın kablolar patlama yapmışmı diye bir de lastiği havaya kaldırıp biraz çevirin 8 çiziyor mu diye eğer çizyorsa akort ayarı istiyordur.

Eğer başka bir sorun olursa etiketleye birilirsin.

Merhaba hocam bisiklet hakkında bilgili ve tecrübeli sin. Size sormak istedim. Ben dağ bisikleti ile şehir bisikleti arasında çok kararsız kaldım. Dağa çıkmayacağım, kaldırmlardan inerken ne bileyim 1-2 basamak merdiven inmek bisiklete zarar verir mi? Şehir bisikleti almak istiyorum ama bu konular beni korkutuyor. İstanbul'da yaşıyorum yollarda çukur vs de oluyor. Bir tavsiye verirsiniz çok iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı