6500 TL şehir bisikleti önerisi

Hocam triban benim bütçemin üstünde kalıyor belirttiklerim arasından bu para sıfır verilir dediğiniz var ise düşüncenizi merak ediyorum veya model öneriniz çünkü zaten taksitli almayı düşünüyorum kendimi sıkıntıya sokmadan

Hocam diğeri bana göre parayı çöpe atmak. Bilmediğim zamanlarda satıcının yanlış yönlendirmesi ile 18" mtb alıp kadrosu çatlamıştı. Neyse ki zamanında Garanti süresi içinde yapmayıp para iadesi aldım. Araştırarak kaliteli kadro almanın önemini yıllarca gördüm. Benimde boyum 189. Ben kalitesiz kadro alacağıma hiç almam. Sizin de tercihinize saygı duyuyorum.

Güzel bisiklet denebilir ancak biraz ağır ayrıca fiyatı ne kadar?

Bir de bu 27.5, 28-29 bakarsanız daha iyi olabilir çünkü boyunuz uzun. Ben 1.75Cm'yim 27.5 da l beden 29 da ise m beden kadro kullanıyorum.

Tek üründü aldım en kötü iade ederim diye düşündüm şimdilik 5.600e aldım uygun geldi bu model için parçalarında bir sorun var mıdır kalite olarak bakabilirseniz çok mutlu olurum açıkçası.

TEKNİK ÖZELLİKLERKadro6061 ALLOY FRAMEMaşa688 M/LO (KİLİTLİ)AynakolPROWHEEL MC-AD29 42/32/22TX170LRubleSSHIMANO MF-TZ500-7-14/28TVites KoluSHIMANO ALTUS M315 7X3Arka AttırıcıSHIMANO RD-TY300Ön AttırıcıSHIMANO FD-TY500HazneRULMANLI ALLOYZincirYBN-IB-52FrenM500 - HİDROLİK DİSK FRENOrta GöbekKASETJantSTARRIMS J19SZLastikMITAS OCELOT V85 27.5X2.10PedalHF866Ağırlık14.90 KG ÜRÜN BİLGİSİ

Fena değil hayırlı olsun.

peki ürün geldiğinde kurulumu için nereye götüreceğim ümit bisiklet servisine mi

Merhaba hocam bisiklet hakkında bilgili ve tecrübeli sin. Size sormak istedim. Ben dağ bisikleti ile şehir bisikleti arasında çok kararsız kaldım. Dağa çıkmayacağım, kaldırmlardan inerken ne bileyim 1-2 basamak merdiven inmek bisiklete zarar verir mi? Şehir bisikleti almak istiyorum ama bu konular beni korkutuyor. İstanbul'da yaşıyorum yollarda çukur vs de oluyor. Bir tavsiye verirsiniz çok iyi olur.

Niye Carraro tavsiye etmiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…