6500 TL sistem toplama

Sapphire Pulse RX 5600XT Vs Gigabyte RX 5600XT Windforce

• Sapphire

Oy: 13 68,4%
  • Gigabyte Wİndforce

Oy: 6 31,6%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Bütçe
6500

Enesemr.

Picopat
Daha fazla  
Maksimum 6500TL ayarında kendi topladığınız veya bulduğunuz hazır sistemleri bekliyoruz. Bu konuyu gören ve bu işten anlayan herkesin yardımcı olmasını istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekran kartı: Galax RTX 2060
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Anakart: Gigabyte B450M S2H
RAM: G.Skill Ripjaws V 3200 MHz CL16
SSD: HyperX Fury 240 GB SSD
HDD: Seagate Barracuda 1TB

Kasa: Aerocool Ore Saturn
PSU: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+

Toplam fiyat: 6959,41 TL.

Bütçe 460 TL aşılabiliyorsa bu sistem çok mantıklı olur. Aşılamıyorsa ekran kartını Gigabyte GTX 1660 Super ile değiştirin. 884,78 TL daha ucuza gelecektir. Yani toplamda 6074,63 TL tutar.

Bu arada verdiğim linkteki ekran kartını çabuk almanız lazım. İndirimi varmış.

GTX 1660 Super olan sistemi alacaksanız SSD'yi HyperX Fury 240 GB değil de Samsung 860 Evo 250 GB alın. Attığım SSD daha uzun ömürlü olur. HyperX olan SSD'yi sistemin ucuzlaması için seçtim. Fakat korkmayın o SSD de iyidir.

Kısacası bütçe 460 TL aşılabiliyorsa en üstte attığım sistem, aşılamıyorsa ekran kartını GTX 1660 Super ile değiştirip attığım sistemi alınız. GTX 1660 Super'li sistemi alırsanız 6074 TL tutacağı için 450 TL kalıyor. O 450 TL'ye Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucusu alabilirsiniz. Zira işlemciniz (Ryzen 5 3600) çok ısınacaktır.

Şu sistem nasıl? Sapphire Pulse 5600XT Neo Forza 480GB SSD Neo Forza 3000MHz 8x2 B450M S2H FSP 600W powerbooster mesh panel kasa R5 3600 6340 TL.
Attığınız sisteme Sapphire RX 5600XT Olarak alınca 6500tl Oluyor ortalama. Düşünülebilir.
@f3turan hocam yardımcı olabilirmisiniz mümkünse çok ihtiyacım varda.

Son düzenleme:
Hocam bence AMD ekran kartı almayın. O kadar para verip siyah ekran, oyuna girememe, oyundan atma hatta mavi ekranla bile karşılaşabiliyorsunuz. Bununla ilgili uzun uzun yazmak istemiyorum çünkü gerçekten bıktım. Bugün forumda AMD'nin ekran kartı sürücüsünü kendi kendine sildiği hakkında bir şey okudum ya. İnanamadım cidden. Her gün forumda AMD RX**** bilmem ne hatası tarzında konu görüyorum. Ama RTX 2060'la alakalı neredeyse günde hiç görmüyorum.

Size bir konu atacağım, onun altında da benim söylediğim hatalardan dolayı falan AMD'nin alınmayacağını uzun uzun anlatan mesajlar var. Bakabilirsiniz.
AMD yine NVIDIA'yı Takip Edecek

Seçenekler de sistemler de çok güzel gayet alınabilir bir sistem olmuş, tebrikler.

Seçenekler de sistemler de çok güzel gayet alınabilir bir sistem olmuş, tebrikler.
Bütçeyi aşıyor o sistem,GTX 1660S Almakta saçma geliyor 6500TL'lik bütçe için. Sİstemde birkaç şeyi düşürerek istediğim fiyata indirmeye çalışacağım.
Hocam kafam allak bullak ilk başlarda bende RTX 2060 Düşünüyordum fiyatlar uçunca işlemcimi kötü birşey yapmamak için ekran kartını AMD Seçtim böylede devam edeceğim.

Son düzenleme:

Güç kaynağı iyi değil.

Hocam 10 FPS az alın, NVIDIA kartınız olsun.

İşlemci soğutucu alın hocam paranın kalmasını istemiyorsanız. Zaten AMD Ryzen 5 3600 çok ısınan bir işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…