6500 TL sistem toplama

Bütçe
6000
Sistem başlı başına kötü, RX 570 oldukça düşük kalmış, RTX 2060 ile toplanabilir bu fiyat bandında.
6430 TL, RAM iki adet. İsterseniz 240 GB SSD + 500 GB veya 1 TB HDD yapabilirsiniz.
İyi forumlar. Önerdiğiniz sistemi yavaştan topluyorum fakat ekran kartını internette stoklarda bulmakta sıkıntı çektim. Bu kalitede başka ekran kartı tavsiyeniz olabilir mi? Ayrıca işlemci için de i310100f bu tarz ekran kartlarıyla stabil çalışır mı sonradan sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler.

@caglarcar Evet, maalesef bugün Inno3D RTX 2060'ın stokları bitmiş. En ucuzu 3400 lira gibi bir fiyatta şu anda. RX 5600XT önerebilirdim ama yazılımsal sorunlarla sıkıntı yaşatabilecek bir kart, önerip aldıktan sonra sorun yaşamanızı istemem. Bana kalırsa aceleniz yoksa biraz bekleyin derim. Stoklar yenilenebilir veya farklı bir ürün indirime girebilir.
Bu ürünü takip edebilirsiniz, arada 3080 lira gibi fiyatlara düşüyor.

@caglarcar Evet, maalesef bugün Inno3D RTX 2060'ın stokları bitmiş. En ucuzu 3400 lira gibi bir fiyatta şu anda. RX 5600XT önerebilirdim ama yazılımsal sorunlarla sıkıntı yaşatabilecek bir kart, önerip aldıktan sonra sorun yaşamanızı istemem. Bana kalırsa aceleniz yoksa biraz bekleyin derim. Stoklar yenilenebilir veya farklı bir ürün indirime girebilir.
Bu ürünü takip edebilirsiniz, arada 3080 lira gibi fiyatlara düşüyor.
Tamam ekran kartını bekletiyorum diğer ürünleri sipariş ettim. Teşekkürler :)

Teşekkür ederim.1000-1500 arası ayırmıştım monitör için fiyat lakin indirimlerden yakalamaya çalışıyorum sistemimi. İ310100F 700 tl aldım örneğin 80 lira gibi ucuza geldi böyle böyle fiyat kalırsa üstüne çıkabilirim.
Gereksiz bence, B460M-A PRO dün 580 TL idi, alsaydınız keşke.
Selamlar. Sadece ssd ve monitör eksiğim kaldı önerdiğiniz sistemi aldım. Fakat ekran kartımı 1660ti ye indirdim öyle aldım 600-700tl daha düşürmek zorunda kaldığım için. Birkaç sorum vardı yine ;)

1) Anakartımda (b460m-a pro) ssd yeri var onun için bunu alsam mantıklı olur mu?

2)Anakartıma argb şerit led bağlayabilir miyim?

3) 1080p de oyun oynayacağım uygun fiyatlarda monitör tavsiye edermisiniz (1000-1300)
Monitör bütçem aşağısı olur yukarısına çıkamam malesef.

Cevaplar için teşekkürler şimdiden ;)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı