6500 TL Sistem Toplama

JDmitry

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2015
Mesajlar
118
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Profesyonel fotoğrafçılık yaptığım için bol bol adobe programlarını zorlayacağım ve en iyi şekilde oyun deneyimi sağlayabilecek bir monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Bütçem belirttiğim gibi 6500 lira. Technopat yeni 6000 liralık sistem topladı ona bakabilirsin diyenleriniz olacaktır ancak ekran fotoğrafında gösterdiğim gibi 9 ay taksitli şekilde alacağım için monitör dahil 7415 lira tutuyor. Ekran fotoğrafınındaki işlemci soğutucusunu inventusta TD02-e olmadığı için hesaplamak adına ona en yakın fiyatta olan soğutucuyu koydum aldırış etmeyiniz :)

Benim ihtiyacım olan mümkünse inventustan 9 ay taksitte 6500 lirayı geçmeyecek monitör dahil bir sistem. LGA1151 uyumlu sıvı soğutma inventusta olmadığı için sizde göstermelik olarak TD02-e ye (350tl) yakın olan screenshottaki soğutucuyu listeye ekleyip yardımcı olursanız çok sevinirim. :)
 

Dosya Ekleri

  • image.png
    image.png
    190,9 KB · Görüntüleme: 280
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı