6500 TL Sistem Toplama

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
İtopya Teknobiyotik gibi sitelerden olabilir. Hazır sistemler de olabilir. Nakit değil taksitle alabilirim sadece.
Yardım edecek yok mu ? Parça parça almak yerine hazır toplanmışlar daha ucuz sanırım doğru mu ?

Son düzenleme:

Ne olduğu belirsiz ilk defa duyduğum bir marka çok haklısınız. Ben de hdd var zaten 500 GB 7200 RPM. SSD de var. 6330 TL oldu sistem teşekkürler. Aklımdaki sorular işlemciyi intel mi amd mi almalıyım ? Ekran kartı olarak ne almalıyım ?

Ne olduğu belirsiz ilk defa duyduğum bir marka çok haklısınız. Ben de hdd var zaten 500 GB 7200 RPM. SSD de var. 6330 TL oldu sistem teşekkürler. Aklımdaki sorular işlemciyi intel mi amd mi almalıyım ? Ekran kartı olarak ne almalıyım ?
AMD alınma sebebi çoklu çekirdek ile doğru ekran kartı kullanıldığında her zaman İntel'den daha güçlüdür. 2600 için doğru ekran kartı GTX1070 Tİ,GTX1080 ve 1080 Ti. Benim sistemim gayet iyi.
Topladığım sistemim iyi markalara sahip.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı