6500 TL Sistem Toplama

B

Bulbasaur Ketchum

Ziyaretçi
Arkadaşlar ne yapacağıma bir türlü kara veremedim. Görüşlerinizi merak ediyorum. Özellikle monitör ve kasa ile alakalı.

369081

NOT: Sistemde yer alan Asus B450M-K sadece fiyat gözükmesi için koyulmuştur. MSI B450M Gaming Plus ürününün stokları bittiği için ona yakın fiyat olması için konmuştur. Normalde MSI B450M Gaming Plus kullanılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi almayın madem tek bir siteden alacaksınız, İtopya dan bu bilgisayarı alın hem daha ucuz hem daha iyi ve daha hoş bir kasaya sahip. Üstelik 2100MB okuma/ 1200MB yazma hızına sahip süper hızlı SSD M2 mevcut. :) Oyun hediyelerinizi almayı unutmayın :)
369260

Bu sistemi almayın madem tek bir siteden alacaksınız, İtopya dan bu bilgisayarı alın hem daha ucuz hem daha iyi ve daha hoş bir kasaya sahip. Üstelik 2100MB okuma/ 1200MB yazma hızına sahip süper hızlı SSD M2 mevcut. :) Oyun hediyelerinizi almayı unutmayın :)Eki Görüntüle 369260
Sharkoon TG5 hakkında incelemelere baktım bazıları fanlar sesli diyor, siz önerir misiniz? Corsair Psu tercih etmiyorum. Bu arada monitör nasıl?
Bir de 8 GB RAM daha ekleseniz tadından yenmez.
Eki Görüntüle 369262
Hocam monitör yok.

Sharkoon TG5 hakkında incelemelere baktım bazıları fanlar sesli diyor, siz önerir misiniz? Corsair Psu tercih etmiyorum. Bu arada monitör nasıl?

Hocam monitör yok.
Sistemde monitör yok. Corsair çok iyi bir markadır neden tercih etmiyorsunuz ?, FSP ile değiştiririz.
Bu kasa ve marka için neredeyse hiç olumsuz yoruma rastlamadım. Açıkçası hep olumlu yorumlar gördüm. Sharkoon'un Alman markası olduğunu öğrendim :)
Beğenmezseniz kasayı da değiştirebiliriz. Seçeneğimiz çok.

Sistemde monitör yok. Corsair çok iyi bir markadır neden tercih etmiyorsunuz ?, FSP ile değiştiririz.
Bu kasa ve marka için neredeyse hiç olumsuz yoruma rastlamadım. Açıkçası hep olumlu yorumlar gördüm. Sharkoon'un Alman markası olduğunu öğrendim :)
Benim yazdığım monitör nasıl?
Kasa tamamdır, benim takıldığım monitör bide corsair psu çünkü corsair kaliteli bir marka ama psuları iç açıcı değil hep şikayetler var. Fsp tercihimdir.

Monitör güzel. Benim tavsiyem Tepki süresi 1Ms olanını alman üstelik VA teknolojili bir monitör.
yani bu; Captcha Verification
Bütçe olursa sizin önerdiğinizi alabilirim ama 4 msin sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Malesef itopyadan toplayamacağım çünkü istediğim düzgün anakart ve en önemlisi de düzgün bir psu yok, sizde uygun görürseniz benim sinerjiden topladığım sistemi almak istiyorum. Bi ara fiyatlar baya düşüktü birden indirim bitti sinerjiden herhalde. Sistemimin parçalarını ve monitör hakkında sıkıntıları varsa söyleyebilirsiniz ama ben parçaları teker teker araştırdım, sıkıntı yoktu. İlk başta siz galiba fiyata takıldınız ama haklısınız acelem yok indirimleri bekleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı