6500 TL Sistem Toplama

RX 590 1660 serisine talip. :D benim arkadaşım 1050 Tİ için 144 hz aldı ve oyunlarda 200 fps alıyor minumum'da.
Pubgde alamaz / Doomda Alamaz / Metro Exodusda alamaz 1050Ti Bakımından ben genelde hikaye oyunlarını oynuyorum online oyun oynadığım 1 - 3 oyun var ve dahada 144fpsyi geçemeyen oyun sayarım
yani özetle hikaye oyunu oynadığım için genelde görüntü kaliteleri şaşalı oluyor bu yüzden 200üzeri FPS Hayal Olarak Kalıyor

Pubgde alamaz / Doomda Alamaz / Metro Exodusda alamaz 1050Ti Bakımından ben genelde hikaye oyunlarını oynuyorum online oyun oynadığım 1 - 3 oyun var ve dahada 144fpsyi geçemeyen oyun sayarım
yani özetle hikaye oyunu oynadığım için genelde görüntü kaliteleri şaşalı oluyor bu yüzden 200üzeri FPS Hayal Olarak Kalıyor
Ben hikayeli oyunları katmamıştım fps oyunlarında 144 fps yi geçiyor. En basiti geçen sefer o oyun oynuyordu bi baktık CS:GO'da 7300 fps aldı gülmekten karnımız ağrıdı ama o an birde şaşırdık. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı