6500 TL tablet önerisi

Yani bu bütçeye göre iyi bir tablet bence. Eğer bütçe artarsa tabii ki farklı seçeneklere bakmakta fayda var.
Hocam sadece video izlenecek olsa önerilirdi ancak konu sahibi üniversitede not tutacağını söylemiş. Kalem desteksiz tabletler muadil kalem alınsa bile hiç iyi bir performans vermiyor açıkçası.
Eğer not tutarken rahat etmek istiyorsa en azından bütçe biraz artmalı diye düşünüyorum.

Ekranı A9 kadar kötü değil idare eden bir ekranı var, s9FE orta segmente hitap ediyor daha çok, S6 Lite girişe hitap ediyor yine.
Kronik sorun olarak bir sorunu yok, dokunmatik sorunu çözüldü, kullanmadıysanız bilmemeniz normal ancak bu tablet giriş için oldukça iyi bir tablet.
Daha geçenlerde forumda birisi A9+'da multitouch sorunu olduğunu ve nasıl çözeceğini soruyordu hocam. S6 Lite ise parasına zerre değmeyecek, seçenek bile sayılmayacak bir tablet. O tableti giriş segmentten saymak yerine direkt hiç bir şey için saymamalısınız.

Honor Pad x9 modelinin 8 gb ramli versiyonunu kullanıyorum. Dizi, film izlemek veya ders dinlemek için oldukça yeterli bir tablet bence. Fiyatına göre çok iyi bir ekrana sahip. Eğer bütçen 6500 ₺ ise Honor Pad x9'un 4 gb ram kapasiteli modelini tercih edebilirsin.

Hocam sadece video izlenecek olsa önerilirdi ancak konu sahibi üniversitede not tutacağını söylemiş. Kalem desteksiz tabletler muadil kalem alınsa bile hiç iyi bir performans vermiyor açıkçası.
Eğer not tutarken rahat etmek istiyorsa en azından bütçe biraz artmalı diye düşünüyorum.

Daha geçenlerde forumda birisi A9+'da multitouch sorunu olduğunu ve nasıl çözeceğini soruyordu hocam. S6 Lite ise parasına zerre değmeyecek, seçenek bile sayılmayacak bir tablet. O tableti giriş segmentten saymak yerine direkt hiç bir şey için saymamalısınız.
Hocam şimdi 6500 TL ile 11 bin TL çok uzak fiyatlar. Bütçe o fiyatlara çıkarsa tabii ki dediğiniz mantıklı ancak bu bütçede en mantıklı Honor Pad X9 veya A9+ oluyor. Tabii benim tercihim Honor Pad X9 olur. Hem ekranın 120 hz olması, 6 tane hoparlörü olması gibi özellikleri bu fiyat bandına göre çok iyi bir tablet olduğunu gösteriyor.

Daha geçenlerde forumda birisi A9+'da multitouch sorunu olduğunu ve nasıl çözeceğini soruyordu hocam. S6 Lite ise parasına zerre değmeyecek, seçenek bile sayılmayacak bir tablet. O tableti giriş segmentten saymak yerine direkt hiçbir şey için saymamalısınız.

S6 Lite evet sıfır fiyatını kesinlikle hak etmiyor, ancak 2. el 4-5 bin için fiyatını hak ediyor, S Pen desteği olması oldukça iyi.
Çünkü manyetik alan tarzı sistemler kullanmayan kalemler bir şeye benzemiyor.
Tablet güncelse multitouch sorunu olmaması gerekiyor ben yaşamıyorum güncelleme ile çözüldü sorun.
X9 tabii ki kötü bir tablet değil ancak yazılım olarak Samsung tableti aratır diye düşünüyorum, bu giriş seviye tabletler zaten 60 Hz'nin üstünü neredeyse yakalayamıyor arayüz de birkaç defa tekrarladığınız animasyonlarda fark edebiliyorsunuz, 90 Hz yeterli ancak 120 olması daha iyi tabii ki.

Hocam şimdi 6500 TL ile 11 bin TL çok uzak fiyatlar. Bütçe o fiyatlara çıkarsa tabii ki dediğiniz mantıklı ancak bu bütçede en mantıklı Honor Pad X9 veya A9+ oluyor. Tabii benim tercihim her Honor Pad X9 olur. Hem ekranın 120 hz olması, 6 tane hoparlörü olması gibi özellikleri bu fiyat bandına göre çok iyi bir tablet olduğunu gösteriyor.
Hocam bence konu sahibi bir süre defterine not tutmaya devam edip para biriktirmeli.
Ders ve not için alınmaz çünkü bu tabletler inanın.
Ama gel gelelim mutlaka bir tablet lazımsa bu bütçede alacağı en mantıklı seçim sizin söyledikleriniz olur ve benim şahsi tercihim PadX9'dan yana olur. İşlemcisi A9+'a kıyasla biraz daha az verimli ama ekranı ve hoparlörü için değer bence. zaten oyun oynanmayacaksa çok lazım değil.

S6 Lite evet sıfır fiyatını kesinlikle hak etmiyor, ancak 2. el 4-5 bin için fiyatını hak ediyor, S Pen desteği olması oldukça iyi.
Çünkü manyetik alan tarzı sistemler kullanmayan kalemler bir şeye benzemiyor.
Tablet güncelse multitouch sorunu olmaması gerekiyor ben yaşamıyorum güncelleme ile çözüldü sorun.
X9 tabii ki kötü bir tablet değil ancak yazılım olarak Samsung tableti aratır diye düşünüyorum.
Haklısınız hocam.

İstediklerinizi karşılayan üstelik kalem desteği olan ve kalemi yanında hediye gelen tablet "Lenovo Tab M11"
4 GB RAM olan versyonu 6500 TL.
8 GB'lık versiyonu ise 7500-8500 arası değişiyor.

Kalite ve performans olarak piyasada henüz net bir algı bırakmadığı için 4 GB'lık versıyonuna bulaşılmamalı. Alınacaksa 8 GB'lık versıyonu alınmalı. Onunda fıyatı ortalama 8 bin.

Hocam bence konu sahibi bir süre defterine not tutmaya devam edip para biriktirmeli.
Ama gel gelelim mutlaka bir tablet lazımsa bu bütçede alacağı en mantıklı seçim sizin söyledikleriniz olur ve benim şahsi tercihim padx9'dan yana olur. İşlemcisi A9+'a kıyasla biraz daha az verimli ama ekranı ve hoparlörü için değer bence. Zaten oyun oynanmayacaksa çok lazım değil.

Haklısınız hocam.

Yorumlarınız için sağ olun hocam. Peki para, 12000 gibi bir fiyat, biriktirdikten sonra kalem gibi unsurlar göz önüne alınarak ne alınabilir?

Ama gel gelelim mutlaka bir tablet lazımsa bu bütçede alacağı en mantıklı seçim sizin söyledikleriniz olur ve benim şahsi tercihim padx9'dan yana olur. İşlemcisi A9+'a kıyasla biraz daha az verimli ama ekranı ve hoparlörü için değer bence. Zaten oyun oynanmayacaksa çok lazım değil.

Haklısınız hocam.

S9FE size harika bir deneyim sunacaktır hocam.

Öneriniz için sağ olun hocam. Peki Redmi pad Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye

Öneriniz için sağ olun hocam. Peki Redmi pad Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye
Hocam o tablet gerçekten gayet güzel ve fiyatının üstünde bir tablet ancak çinli markalara çok büyük önyargı olduğundan dolayı önermedim.
Eğer çinli markalara önyargınız yoksa kesinlikle alın, S9FE den çok daha iyi bir tablet diye düşünüyorum .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı