6500 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
6000-7000

Mangetsu

Hectopat
6500₺ bandında telefon arıyorum, zamlar kapıya dayanmadan. Düşündüklerim arasında Redmi Note 11 ve POCO M4 Pro bulunmakta. Aradığım özellikler ise 6 GB + RAM 128 GB dahili depolama. Benim için fotoğraf kalitesi ön planda değil, önemli olan genel kullanımda akıcılık ve sorunsuz olması.

6500₺ bandında telefon arıyorum, zamlar kapıya dayanmadan. Düşündüklerim arasında Redmi Note 11 ve POCO M4 Pro bulunmakta. Aradığım özellikler ise 6 GB + RAM 128 GB dahili depolama. Benim için fotoğraf kalitesi ön planda değil, önemli olan genel kullanımda akıcılık ve sorunsuz olması.

İkinci el P30'ya da S10 Lite almanı tavsiye ederim.

POCO M4 Pro 5g kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı, kasma donma yaşamadım. Telefonla performans gerektiren işler yapmadım. Sosyal medya kullanmadığım için bu konu hakkında da pek bir şey söyleyemeyeceğim. Oyun oynamadığım için oyun performansını bilmiyorum. Şuan düşündüm de, ben telefonda ne yapıyorum?

Yenilenmiş S9+lara bakabilirsin.

64 GB sanırım dahili depolaması 128 GB arıyorum.

Redmi Note 10s-Realme 8.

Note 10s teknik olarak daha iyi duruyor fakat Note 11'in güncel olması daha sağlıklı olur mu diye düşünüyorum.

POCO M4 Pro 5G kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı, kasma donma yaşamadım. Telefonla performans gerektiren işler yapmadım. Sosyal medya kullanmadığım için bu konu hakkında da pek bir şey söyleyemeyeceğim. Oyun oynamadığım için oyun performansını bilmiyorum. Şu an düşündüm de, ben telefonda ne yapıyorum?

Ben de yanıtını okurken aynı soruyu sordum açıkçası.

64 GB sanırım dahili depolaması 128 GB arıyorum.

Note 10s teknik olarak daha iyi duruyor fakat Note 11'in güncel olması daha sağlıklı olur mu diye düşünüyorum.

Ben de yanıtını okurken aynı soruyu sordum açıkçası.
Note 10S daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı