6500 TL yayın için sistem toplama

Berat5434

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 6500 TL bütcem var. Bu fiyata sadece kasa dahildir. Monitörüm ekipmanlarim var. Yayin yapicam video çekicem. Nasil bir bilgisayar toplamaliyim? Bu arada İtopya'dan toplayacağim. Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur hocam az biraz geçti bütçeyi ama yıllarca götürür sizi

Dosya Ekleri

• 7000.JPG
    7000.JPG
    57,4 KB · Görüntüleme: 178
Hocam bu bilgisayarı nerden topladın çok ucuz parçaları ?

Bi de bir şey sorucam anakarta bu kadar para vermeye gerek varmı ?

Yayın yapılacak bir sistem için Ryzen işlemci kullanmak daha mantıklı olur. Sistemde isteğinize göre değişiklikler yapabilirsiniz ancak kabaca böyle bir sistem isteğinizi yerine fazlasıyla getirir.

2017.05.18-13.26.png

yardımın için teşekkür ederim bu bilgisayarı nerden topladın link atarmısın benim topladığım yerlerde fiyat daha fazla çıkıyor :)

Sıvı soğutma yapmalımıyım benim için sessiz olması önemli şuandaki bilgisayarım biraz zorlanınca aşırı derecede ses çıkarıyo ve yayın falan yaparken mikrofona rahatsız edici bir ses veriyo ?

corsair h115i var aklımda şuanda piyasadaki en iyi sıvı soğutma fiyatı 700 tl

Yayın yapılacak bir sistem için Ryzen işlemci kullanmak daha mantıklı olur. Sistemde isteğinize göre değişiklikler yapabilirsiniz ancak kabaca böyle bir sistem isteğinizi yerine fazlasıyla getirir.

Eki Görüntüle 234819
Hocam PSU'yu değiştirmenizi kesinlikle öneririm. WD yerine Toshiba P300 öneririm, Corsair SSD yerine Samsung 850 EVO 120GB öneririm. Bir de eğer aşırı bir overclock yapmayacaksınız X370 yerine B350 öneririm. @Nazım Paşa @Neko @Jira @TURKUN GUCU @brkdnmz @Barış Tolon

Sıvı soğutma yapmalımıyım benim için sessiz olması önemli şuandaki bilgisayarım biraz zorlanınca aşırı derecede ses çıkarıyo ve yayın falan yaparken mikrofona rahatsız edici bir ses veriyo ?

corsair h115i var aklımda şuanda piyasadaki en iyi sıvı soğutma fiyatı 700 tl
Kutudan çıkan soğutma yeterlidir, ekstra bir soğutmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı