6500 TL yayın için sistem toplama

Yer
Türkiye İstanbul
Daha fazla  
Hem yayın hem de bir arada oyun yürütebilecek güçlü bir bilgisayar toparlamak istedim. Kendimce bir şeyler yaptım ancak bilir kişilerden onay almak istedim çünkü çok bilgili birisi değilim bu tür konularda. Sizce parçalar iyi mi yoksa değiştirilmesi gereken şeyler var mı ?

376528

Son düzenleyen: Moderatör:
1660 Tİ 1070 Gücünde bir ekran kartı yani gayet iyi ekran kartı. Armor modelinin nasıl olduğunu bilmiyorum daha bilgili arkadaşlar söylerler. 500 GB SSD'nin yanına HDD'de almanı tavsiye ederim. Yayın programları, render programları, oyunlar vs. derken 500 GB yetmeyebilir.

Hem yayın hem de bir arada oyun yürütebilecek güçlü bir bilgisayar toparlamak istedim. Kendimce bir şeyler yaptım ancak bilir kişilerden onay almak istedim çünkü çok bilgili birisi değilim bu tür konularda. Sizce parçalar iyi mi yoksa değiştirilmesi gereken şeyler var mı ?

Eki Görüntüle 376528

Hocam yurt dışından alma gibi bir imkanınız var ise bence newegg’den alabilirsiniz. Rtx2060 Ventus modeli 2200₺. İmkanınız varsa bence alın.
Image1552403088.115032.jpg

Hocam yurt dışından alma gibi bir imkanınız var ise bence newegg’den alabilirsiniz. Rtx2060 Ventus modeli 2200₺. İmkanınız varsa bence alın.
Eki Görüntüle 376578
Hocam hepsini tek bir site üzerinden toparladım için alıyorum taksitle alacağım bilgisayarı. sizce PSU'su yeterli midir 500w biraz araştırdım ancak net bir cevap bulamadım.

Hocam hepsini tek bir site üzerinden toparladım için alıyorum taksitle alacağım bilgisayarı. sizce PSU'su yeterli midir 500w biraz araştırdım ancak net bir cevap bulamadım.

Hocam psu’nun yeterliliğinden pek emin değilim. İnternet üzerinden psu calculator adında siteler var, bu sitelerden tam sonuca bakabilirsiniz, şimdiden yayınlarınızda başarılar dilerim iyi akşamlar :)

Aynı fiyatlara daha yüksek PSU olan kasa bulmanızı tavsiye ederim. 500W normal kullanımda yeterli olur ama yoğun çalışmada ne olur bilemiyorum bence riske girmeye gerek yok. En azından 550W alırdım ben olsam.

600W bir PSU daha iyi olur 500 GB SSD bence gereksiz aynı modelin 250 GB olan versiyonunu alın artan para ile de 1 TB HDD alın birde 1660Ti yerine indirimleri kovalayarak 2060 alırsanız süper olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı