6500 TL'ye iPhone SE 2020 alınır mı?

Merhaba, şu an kullandığım telefon TCL 10L. Beni idare ediyor fakat çok memnun değilim. Kamerası olsun sarjı olsun beni mutsuz ediyor. Fakat ekran ve performans olarak bir sıkıntım yok. Arkadaşım ise yakın zamanda telefonunu değiştirdiği için eski telefonu iPhone SE'i satmayı düşünüyor. Pil sağlığı %86. başka herhangi bir sorunu yok. Sizce alınır mı?

Batarya ve ekranın ufak olması sorun değilse olabilir. SE 2020 dışında ikinci el P30'ya da S10 Lite da alabilirsin. P30 da S10 Lite da bataryada mükemmeli sunan cihazlar.

Şahsi fikrim iPhone 6 tasarımını kullanan iPhone modellerinde Plus olmayan modeller ki SE'lerde zaten bulunmuyor, ekran boyutu bir yana batarya konusunda artık çağ dışı kalıyorlar. 2020 SE yerine 7 Plus'ya da 8 Plus alsanız daha memnun kalırsınız.
7 Plus ve 8 Plus ??? Kamera olarak çok bir farkları olmayacak Deji batarya ile ? Neden güncel bir cihaz ve iyi donanım dururken daha düşük bir cihaz alsın?

Batarya ve ekranın ufak olması sorun değilse olabilir. SE 2020 dışında ikinci el P30'ya da S10 Lite da alabilirsin. P30 da S10 Lite da bataryada mükemmeli sunan cihazlar.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Teknolojik cihazlarda 2. el içime sinmiyor normalde. Fakat satan kişi yakın bir arkadaşım olduğu için ve telefonu bildiğim için onu düşünüyorum. Onun dışında 2. el bir telefon alacağımı sanmıyorum. Bu fiyata bu özelliklerde 0 telefon bulamam sanırım.

@BERWAR'ın dediği gibi ben S10 veya P30'a bakardım.
Yok iPhone olsun diyorsan Batarya Deji alır devam edersin.
Merhaba, Deji batarya nedir? Normal bataryasından bir farkı var mı?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Teknolojik cihazlarda 2. el içime sinmiyor normalde. Fakat satan kişi yakın bir arkadaşım olduğu için ve telefonu bildiğim için onu düşünüyorum. Onun dışında 2. el bir telefon alacağımı sanmıyorum. Bu fiyata bu özelliklerde 0 telefon bulamam sanırım.

Merhaba, Deji batarya nedir? Normal bataryasından bir farkı var mı?
Normal bataryadan daha iyi bir performans sunar. Ama orijinal bataryaya göre ömrü kısadır.

Teşekkür ederim. Peki bu tarz bataryalar telefona zarar vermez mi? Ne kadar sürede bir değiştirmek gerekir?
Zarar vermez. Zaten iPhone'larda pil sağlığı yüzdesi var. %80 ve altına düştüğünde uyarı veriyor zaten. Ve kısıtlanıyor.

7 Plus ve 8 Plus? Kamera olarak çok bir farkları olmayacak Deji batarya ile? Neden güncel bir cihaz ve iyi donanım dururken daha düşük bir cihaz alsın?

Elimde 2 adet Deji bataryalı cep telefonu var hocam ve anlatılan mucizevi bataryalık kısmını ben göremedim, ek olarak SE'nin batarya kapasitesi ve ekran boyutu sebebi ile daha iyi donanımından gelecek performansı zaten kullanamıyorsunuz. Cihazı sabah şarjdan çekip yoğun kullanırsanız SE'nin akşam üstünü görme ihtimali bile yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı