6500 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Efe2397

Kilopat
6500 TL bütçem var. 144 Hz 1ms monitör olması şart. PC özellikleri olarak GTX 1060 6 GB, i5 8400 düşünüyorum.
İtopya gibi sitelerden hazır almayı tercih ediyorum toplamayla ilgili pek bilgim yok internetten sipariş değilde gidip almayı tercih ederim. Bilindik markalar olmasını da istiyorum. Örneğin Asus vs değil Corsair da olur ancak Galax gibi markalar istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Oynanan oyunlar:
  • CSGO,
  • LOL,
  • GTA V
  • PUBG,
  • Fortnite

Son düzenleyen: Moderatör:
5.png

Böyle olabilir, az biraz aştı.

Pantheonun attığı sistem bence gayet düzgün bir sistem kendi önerimde bu sisteme 8 GB biraz az geleceği gibi eğer az daha aşılabilirse apu sisteme kaçtığı için ryzenler çift kanalda hem daha iyi performans vericek hemde 16 GB oyunlara yeticek bide sisteme

1060 6 gb i5-8400 toplamak imkansız gibimi bu fiyat için ?
Değil. Fakat saçma. RX 580, GTX 1060'dan daha iyi ve daha ucuz (indirimlere göre). İ5 8400, tek bir avantajı 1080P çözünürlükte daha iyi FPS vermesi. Hatta fark bile yok;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim söylediğim sisteme bir bak derim.

Değil. Fakat saçma. RX 580, GTX 1060'dan daha iyi ve daha ucuz (indirimlere göre). İ5 8400, tek bir avantajı 1080P çözünürlükte daha iyi FPS vermesi. Hatta fark bile yok;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim söylediğim sisteme bir bak derim.

Çok teşşekkürler koyu bir intel ve nvidia fanıyım ancak bakınca mantıklı geldi amd ekran kartı için driver vs. Hiç bir şey bilmiyorum öğretici video varsa atar mısınız?

Pantheon ve Amelee isimli arkadaşların önerdikleri sistemler gayet makul. Amelee'nin önerisindeki Ram kalitesi biraz daha düşük sanıyorum ancak 16 GB olması ve dual channel çalışacak olması avantaj. Ayrıca RX580 tercih etmen durumunda freesync kullanabilecek olman da bir artıdır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı