6500TL'ye alınabilecek 2K monitör yok. Minimum 9K 3070 için 2K gereksiz olur.
Daha iyileri var çünkü.ASUS neden alınmaz hocam aydınlatabilir misiniz beni, ben şahsen kullananlardana yana bir sıkıntı duymadım.
ASUS neden alınmaz hocam aydınlatabilir misiniz beni, ben şahsen kullananlardana yana bir sıkıntı duymadım.
27inc monitör kullanmak istiyorum. Çok fps oynayan birisi değilimdir. Genellikle mmorpg yada hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Film izlemeyide severim.ASUS TUF alınmaz buradaki modellerden Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü
Varsa bütçen 240Hz bunu alabilirsin ama G-SYNC değil Free Sync bu.
Bu modelin kronik sorunlarının olduğunu söyleyenler olduğu için hocam yoksa ASUS iyi marka kötülemiyorum ama monitör olarak AOC BenQ ViewSonic almak daha iyi olabilir.
6500TL'ye alınabilecek 2K monitör yok. Minimum 9K 3070 için 2K gereksiz olur.
27 inç kullanacaksanız 1080p almanızı şahsen tavsiye etmem. Pikseller göze batar.27inc monitör kullanmak istiyorum. Çok fps oynayan birisi değilimdir. Genellikle mmorpg yada hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Film izlemeyide severim.
27inc monitör kullanmak istiyorum. Çok FPS oynayan birisi değilimdir. Genellikle MMORPG'ya da hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Film izlemeyide severim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.