6500 TL'ye RTX 3070 sistem için monitör önerisi

Bütçe
6500
Kullanıcı yorumlarını okuduğumda piksel sorunu yaşayanı görmedim o yüzden sıkıntı etmedim.

Bazı modellerde çok nadir oluyor o her monitörde olmuyor YouTube üzerinden inceleme videoları izleyerek daha net bir karar verebilirsin markaları ilk önce kesinleştirdikten sonra BenQ AOC ViewSonic LG Gear modelleri önplanda olsun.

Kullanıcı yorumlarını okuduğumda piksel sorunu yaşayanı görmedim o yüzden sıkıntı etmedim.
Hocam uzaktan bakacaksanız 1080p alabilirsiniz sıkıntı olmaz. Fakat deli fps oyuncuları gibi ekran ile aranızda 1cm bile bırakmazsanız 50-60 pikselden fazlasını göremezsiniz diye tahmin ediyorum.

AOC harici olanlar bütçemi aşıyor maalesef onları alamam.

Hocam uzaktan bakacaksanız 1080p alabilirsiniz sıkıntı olmaz. Fakat deli fps oyuncuları gibi ekran ile aranızda 1cm bile bırakmazsanız 50-60 pikselden fazlasını göremezsiniz diye tahmin ediyorum.
Ağırlıklı olarak mmoprg ve hikaye tabanlı oyunlar oynarım. valorant, cs go tarzı oyunlar pek benlik değil.

AOC harici olanlar bütçemi aşıyor maalesef onları alamam.

AOC modelini inceleyebilirsin o zaman en kaliteli monitör üreten 2.markadır BenQ markasından sonra model incelemesini ben YouTube'da bulamadım İtopya'ya ait ama pivot ekran olması oynarbaşlı olması DisplayPort içeriğine sahip olup 165 Hz olması önplanda bu modelde onun dışında ViewSonic'e paran yeterse rekabetçi oyunlarda 0.5 ms ile oynayacağın için daha hızlı rakipleri görebilirsin ghostingi en aza indirebilirsin bir ihtimal fiyatı geçersen diye bu da ek bir bilgilendirme.

Açıkcası bende AOC ve Lenovo arasında çok gidip geliyorum.
inceleme linki burada pek anlamıyorum ama sanki AOC daha iyi gibi.

Lenovo alınır gibi bu fiyat bazında hem 0.5ms olması overclockla 180 Hz hızına ulaşabiliyorsunuz HDR10 özelliğinede sahipmiş bir sorun çıkartcak gibi değil bu model bu fiyat bandında kaliteli bütçen varken kaçırma.

Dostum VA paneller genellikle yüksek frekanslı oluyor daha ucuz oluyor ama ghosting oranı fazla oluyor.

Hocam 27inc ıps bir monitör bakıyorum.

Lenovo ile ilgilide aklıma bir şey takıldı. Kontrast Oranı (Dinamik) oranı 3.000.000:1 diyor.
AOC monitörde ise Kontrast Oranı (Dinamik) oranı 80.000.000:1 diyor.
Bu bir şeyleri çok etkilermi.
Bir de Lenovo olanda Parlaklık (Tipik) 400 cd/m²
Aoc olanda ise 250 cd/m²
bunların haricinde iki monitör arasında pek bir fark yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…