6500 TL'ye Ryzen 9 5900X alınır mı?

ayrodinamik

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu mağazada fiyatı 7800-9100 TL arası fakat Sahibinden'de gördüm, 6500 TL'ye sıfır. Güvenilir midir, bir sakatlık çıkar mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ryzen 7 5800X3D işlemci 20 nisanda satışa çıkıcak diye biliyorum daha türkiye fiyatı belli değil ama 7000k cıvarında bekliyorum ben bu işkemciyi beklemek sizin için daha mantıklı olabilir. 5900x den daha yüksek bir performansı var.

Diğer sistem bileşenleriniz nedir? Ryzen 5600 de alabilirsiniz gayet güzel işlemci sıfır olarak 3,500 TL civarlarında.
sıfırdan topluyorum hocam
Bence 1300TL için riske girilmez eğer ikinci else.
Mağaza sıfır diye ilan vermiş ama güvenilir mi bilmiyorum güvensem şak diye alacam
--SIFIR-- AMD RYZEN 9 5900X 3.7GHz 64MB Önbellek 12 Çekirdek AM4 - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1016933480 mesela bu da başka mağaza
Link paylaşırsanız yorum yapalım.

Son düzenleme:
.

Sıfırdan topluyorum hocam.

Mağaza sıfır diye ilan vermiş ama güvenilir mi bilmiyorum güvensem şak diye alacağım.
--SIFIR-- AMD RYZEN 9 5900X 3.7GHz 64MB Önbellek 12 Çekirdek AM4 - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1016933480 mesela bu da başka mağaza.

Çok güvenilmez bence ama test edip alacaksan olabilir.

Hocam kesinlikle almayın kasım ayında sahibinden ilanlarını gezerken bir mağza vardı adıda game world onlarda aynı şekilde çok ucuza satıyolardı internete araştırınca neden ucuz diye bu forum yazısını görünce anladım ortada bir dolandırıcılık vardı .
Sizin attınız linketi mağzanın konumu bu game world isimli mağza ile aynı

1650217182091.png

Bu fotoğraf 1 Aralık 2021 tarihinde ss almışım

Hocam kesinlikle almayın kasım ayında sahibinden ilanlarını gezerken bir mağza vardı adıda game world onlarda aynı şekilde çok ucuza satıyolardı internete araştırınca neden ucuz diye bu forum yazısını görünce anladım ortada bir dolandırıcılık vardı .
Sizin attınız linketi mağzanın konumu bu game world isimli mağza ile aynı

Eki Görüntüle 1363246
Bu fotoğraf 1 Aralık 2021 tarihinde ss almışım
Hocam çok teşekkür ederim. Almasam bile aklım kalırdı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı