6500 TL'ye Ryzen ve GTX 1070'li Sistem Toplama

Oncelikle 11 gun once acilmis baslikta yazdigim yorumdan ceza almami sagladiginiz icin tesekkur ediyor, bir yorumu yanlis bilgilendirme olarak isaretlerken yanlis bilgilendirme yapmadiginizdan emin olmanizi temenni ediyorum. Kendimin de kullandigim anakarti tekrar incelemenizi de tavsiye ediyorum.
Aynı şekilde bende ceza aldım.

Oncelikle 11 gun once acilmis baslikta yazdigim yorumdan ceza almami sagladiginiz icin tesekkur ediyor, bir yorumu yanlis bilgilendirme olarak isaretlerken yanlis bilgilendirme yapmadiginizdan emin olmanizi temenni ediyorum. Kendimin de kullandigim anakarti tekrar incelemenizi de tavsiye ediyorum.
Pardon özür dilerim yine olmuştu maalesef bi'kaç defa daha yapmıştım bu hatayı. Dalgınlık affedin beni

Pardon özür dilerim yine olmuştu maalesef bi'kaç defa daha yapmıştım bu hatayı. Dalgınlık affedin beni
Canınız sağ olsun hiçbir şey yapmadığımız halde de ceza alabildiğimiz bir forumdayız, en azından benim başıma gelmişti.
Ceza almak yazamıyor olmak umurumda değil fakat öyle bir zaman oluyor ki yardım etmeye çalıştığımız kişi acilen cevap bekliyor, dakikalar saatler geçiyor ama boş boş ekrana bakıp cevabın gelmesini beklemekten başka bir çaresi de yok, ben buna üzülürüm işte. Türkçe tabi ki düzgün kullanılsın ama bu uğurda insanların zamanına mal olmaya mağdur etmeye de gerek yok kanısındayım.

Al:
Ekran Alıntısı.PNG

Bence ilerde ilk önce şunu takın : Arctic Freezer 33 PLUS Intel, AM4 İşlemci Soğutucu ACFRE00032A - Nanokatalog

Sonra da ihtiyacınız kadar SSD

Ve sonra da aynı RAM'den bir daha takın..

Bu arada çok şaşırdığım bir şey oldu. Bu 1070Ti 3000TL

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı