6500 XT alınır mı?

PowerColor AMD tarafında kendini kanıtlamış bir marka. MSI'yı çok şişirdiniz. En iyi ekran kartı markası sanıyorsunuz.
Sistemimle birine şekil yapmaya kalksam şahsen PowerColor demek çok kaba gösterirdi sistemi o kadar para veriyon ama gidip MSI ekran kartım var dersen adam kıskanır seni.

Sistemimle birine şekil yapmaya kalksam şahsen PowerColor demek çok kaba gösterirdi sistemi o kadar para veriyon ama gidip MSI ekran kartım var dersen adam kıskanır seni.
Bu kafayla bilgisayar alırsanız siz daha çok kazıklanırsınız. Ayrıca amaç havaysa kullandığım PowerColor Rx 6700x Red Devil kartın havasına başka hiç bir marka yaklaşamaz. Kasanın içinde bir şeytan duruyor.

Çok saçma bir bakış açısı. Mesela en iyi soğutmaya sahip olan Powercolor Red Devil varken SuprimX gelse tercih etmem ben. Çok daha kaliteli. İnsanlara hava atmak için MSI seçmek çok saçma.

Bu kafayla bilgisayar alırsanız siz daha çok kazıklanırsınız. Ayrıca amaç havaysa kullandığım PowerColor RX 6700X Red Devil kartın havasına başka hiçbir marka yaklaşamaz. Kasanın içinde bir şeytan duruyor.

Ya tamam en iyi bilen sizsiniz konu sahibi PowerColor alabilirsin.

Sistemimle birine şekil yapmaya kalksam şahsen PowerColor demek çok kaba gösterirdi sistemi o kadar para veriyorsun ama gidip MSI ekran kartım var dersen adam kıskanır seni.

Turbox alın o zaman. Işıklı mışıklı link atınca da cıvıl cıvıl havalı duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı