6500 XT hangi markadan alınmalı?

Bütçe
4000

şafak bilgin

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2020
Mesajlar
433
Çözümler
1


6500 XT için hangi modeli oneriyorsunuz? 4400 civarı MSI Mech modeli var hemen yanimda vatan var o yüzden daha cazip geliyor ama internette cok daha ucuz. Hangi modeli almalıyım? İlgilendiğim modellerin gorselini yükledim.
 
Kesinlikle ASUS fiyat olarak da çok uygun şu an alacaksanız kaçırmayın derim.
 
Bu model daha iyi daha uzun ömürlü dediginiz bir model varsa onu alayım.4.5 k ya kadar cikabilirim. Yani 3.7 verip parayı çöp etmeyeyim.
 

Isınan bir kart değil zaten en ucuzu hangisiyse onu alın 4400 edecek bir kart değil boşa vatandan almayın.
 
Bu model daha iyi daha uzun ömürlü dediginiz bir model varsa onu alayım.4.5 k ya kadar cikabilirim. Yani 3.7 verip parayı çöp etmeyeyim.
hocam hepsinin soğutması iyi ve ekran kartı pek ısınmıyor yani takılın kafanıza göre dış görünüşü beğenip bile alabilirsiniz
 
Peki neden ASUS da MSI degil sogutma vs daha mı iyi? Bilmedigimden soruyorum.

Aralarında bir fark yok zaten ısınan bir kart değil ikisi de fabrikasyon olarak OC ile geliyor burada fiyat farkından dolayı ASUS dedim normalde 6500XT'lerdeki en pahalı model o dur ve şu an en uygun olarak gözüküyor o yüzden ASUS'u kaçırmayın derim.
 
Dış görünüşüne bakarak hoş geleni alabilirsiniz. TDP değeri yüksek olmadığı için soğutması hepsinde iyi. İlla bir tercih olacaksa ASUS Dual veya XFX alırdım ben olsam.
 

Simdiye kadar vatan yakın olduğu icin Mech düşünüyordum. Ama cogu ekipmanim ASUS bunu dikkate alacağım. Teşekkürler

Bu fiyatlarda alacaksan kesinlikle ASUS. Ama ileride daha da düşebilir fiyatları.

Bende surekli takip ediyorum. Vatan da Mech modeli 3700 TL'ye kadar surekli dusuyor ama şimdi 4400 TL civari
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…