6500 XT hangi markadan alınmalı?

Bütçe
4000

şafak bilgin

Hectopat
Screenshot_20220702-152404_Chrome.jpg

6500 XT için hangi modeli oneriyorsunuz? 4400 civarı MSI Mech modeli var hemen yanimda vatan var o yüzden daha cazip geliyor ama internette cok daha ucuz. Hangi modeli almalıyım? İlgilendiğim modellerin gorselini yükledim.

Eki Görüntüle 1438629

6500 XT için hangi modeli oneriyorsunuz? 4400 civarı MSI Mech modeli var hemen yanimda vatan var o yüzden daha cazip geliyor ama internette cok daha ucuz. Hangi modeli almalıyım? İlgilendiğim modellerin gorselini yükledim.

Isınan bir kart değil zaten en ucuzu hangisiyse onu alın 4400 edecek bir kart değil boşa vatandan almayın.

Peki neden ASUS da MSI degil sogutma vs daha mı iyi? Bilmedigimden soruyorum.

Aralarında bir fark yok zaten ısınan bir kart değil ikisi de fabrikasyon olarak OC ile geliyor burada fiyat farkından dolayı ASUS dedim normalde 6500XT'lerdeki en pahalı model o dur ve şu an en uygun olarak gözüküyor o yüzden ASUS'u kaçırmayın derim.

Aralarında bir fark yok zaten ısınan bir kart değil ikisi de fabrikasyon olarak OC ile geliyor burada fiyat farkından dolayı ASUS dedim normalde 6500XT'lerdeki en pahalı model o dur ve şu an en uygun olarak gözüküyor o yüzden ASUS'u kaçırmayın derim.

Simdiye kadar vatan yakın olduğu icin Mech düşünüyordum. Ama cogu ekipmanim ASUS bunu dikkate alacağım. Teşekkürler

Bu fiyatlarda alacaksan kesinlikle ASUS. Ama ileride daha da düşebilir fiyatları.

Bende surekli takip ediyorum. Vatan da Mech modeli 3700 TL'ye kadar surekli dusuyor ama şimdi 4400 TL civari

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı