K Kerem Karataş Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 155 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #1 RAM Kingston Fury Beast 2x8GB 3600Mhz SSD veya HDD modeli Sandisk SSD Plus 480GB Ekran kartı MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X OC 4GB GDDR6 64 Bit Anakart GIGABYTE B450M S2H V2 İşlemci Ryzen 5 2600 Radeon ayarlarında neden ReLive yok? Masaüstü kaydedici yok. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm spukka 27 Nisan 2022 6500 XT encoder desteği içermiyor. Herhangi bir şekilde kayıt alamazsınız/yayın yapamazsınız.
ch1rd Picopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 102 Yer Bursa / Osmangazi 27 Nisan 2022 #2 Hocam sürücüyü kurarken Full-install olarak kurduğunuza emin misiniz? Drive only seçeneği seçili ise ReLive kurmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hocam sürücüyü kurarken Full-install olarak kurduğunuza emin misiniz? Drive only seçeneği seçili ise ReLive kurmuyor diye biliyorum.
KS KS K Kerem Karataş Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 155 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #3 ch1rd dedi: Hocam sürücüyü kurarken Full-install olarak kurduğunuza emin misiniz? Drive only seçeneği seçili ise ReLive kurmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Full install yaptım Artı 0 Eksi
ch1rd dedi: Hocam sürücüyü kurarken Full-install olarak kurduğunuza emin misiniz? Drive only seçeneği seçili ise ReLive kurmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Full install yaptım
spukka Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #4 6500 XT encoder desteği içermiyor. Herhangi bir şekilde kayıt alamazsınız/yayın yapamazsınız. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS K Kerem Karataş Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 155 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #5 spukka dedi: 6500 XT encoder desteği içermiyor. Herhangi bir şekilde kayıt alamazsınız/yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Holişit off yavvv bu donanımsal bir eksiklikmi yoksa yeni sürücülerde gelir mi? Artı 0 Eksi
spukka dedi: 6500 XT encoder desteği içermiyor. Herhangi bir şekilde kayıt alamazsınız/yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Holişit off yavvv bu donanımsal bir eksiklikmi yoksa yeni sürücülerde gelir mi?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #6 spukka dedi: 6500 XT encoder desteği içermiyor. Herhangi bir şekilde kayıt alamazsınız/yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başka uygulamalar ile kayıt yapabilirmiyiz? Artı 0 Eksi
spukka dedi: 6500 XT encoder desteği içermiyor. Herhangi bir şekilde kayıt alamazsınız/yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başka uygulamalar ile kayıt yapabilirmiyiz?
spukka Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #7 Kerem Karataş dedi: Holişit off yavvv bu donanımsal bir eksiklikmi yoksa yeni sürücülerde gelir mi? Genişletmek için tıkla... Donanımsal eksiklik. Bundan dolayı ilk çıktığı zamanlarında çok eziliyordu. EldrithcWraith dedi: Hocam peki başka uygulamalar ile kayıt yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... OBS gibi uygulamalar üzerinden kayıdı CPU'ya atanabilir ancak o konu hakkında pek bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
Kerem Karataş dedi: Holişit off yavvv bu donanımsal bir eksiklikmi yoksa yeni sürücülerde gelir mi? Genişletmek için tıkla... Donanımsal eksiklik. Bundan dolayı ilk çıktığı zamanlarında çok eziliyordu. EldrithcWraith dedi: Hocam peki başka uygulamalar ile kayıt yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... OBS gibi uygulamalar üzerinden kayıdı CPU'ya atanabilir ancak o konu hakkında pek bir fikrim yok.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 27 Nisan 2022 #8 EldrithcWraith dedi: Hocam peki başka uygulamalar ile kayıt yapabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, GPU üzerinden yayın ya da kayıt yapmanızın imkanı yok. Tek yol kodlayıcı ing. encoder seçeneğini CPU'ya atamak, bu da sistemi yoracaktır haliyle. Artı 1 Eksi
EldrithcWraith dedi: Hocam peki başka uygulamalar ile kayıt yapabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, GPU üzerinden yayın ya da kayıt yapmanızın imkanı yok. Tek yol kodlayıcı ing. encoder seçeneğini CPU'ya atamak, bu da sistemi yoracaktır haliyle.