6500 XT'de V-Sync kapatınca coil whine oluyor

zeus keydrop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 ay once aldıgım RX 6500 XT Steam PUBG'de V-Sync kapalıyken coil whine oluyor ve fanlar V-Sync acıken 1600 RPM falan ama V-Sync kapatınca 3000 RPM'ye kadar cıkıyor. Bunun çözümü nedir_ ve ben indirimde alıgım için 3000 TL geldi ama iade etsem 3000 TL'ye aynısını alamam moralim bozuldu. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 1 ay once aldıgım RX 6500 XT Steam PUBG'de V-Sync kapalıyken coil whine oluyor ve fanlar V-Sync acıken 1600 RPM falan ama V-Sync kapatınca 3000 RPM'ye kadar cıkıyor. Bunun çözümü nedir_ ve ben indirimde alıgım için 3000 TL geldi ama iade etsem 3000 TL'ye aynısını alamam moralim bozuldu. Ne yapmam lazım?

Bende de aynı cw sorunu var 2. yılımda aynı durumu fark ettim belki de daha önceden vardı fakat şu an benim de acayip moralim bozuk garantiye götürmeyi düşünüyorum.

Radeon ayarlarından manuel fan ayarı yapabilirsin. Undervolt deneyerek CW'yi azaltabilirsin. Belki CW'nin ana sebebi güç kaynağında olabilir direk karta suç atma :). Çünkü 130TDP'lik bir kartın rahatsız edici CW oluşturması çok ama çok zor.

aynen ama cw yi gectim vysnc kapatınca niye fanlar 3000 rpmye kadar cıkıyor ben onu anlamadım okadar para biriktirip pc aldım ondada sorun cıkıyor :/

kasasmın içinden cıkan power sply kullanıyorum kasam

GameBooster GB-G3309B 550W 80+ Mesh​

Rahatsız ediyorsa garantiye vermen gerek.

iade/değişim raporu alıp değiďim isteyebilirsin ben öyle yapacağım beni rahatsız ediyor.
ama ben 3000 tl aldım ama simdi 5000 tl falan oldu iasde edersem 3000 tlye aynısını alamam

bide cw beni rahatsız etmiyor ama 3000 rpmye cıkması beni rahatsız etti

kasasmın içinden cıkan power sply kullanıyorum kasam

GameBooster GB-G3309B 550W 80+ Mesh​

ama ben 3000 tl aldım ama simdi 5000 tl falan oldu iasde edersem 3000 tlye aynısını alamam

bide cw beni rahatsız etmiyor ama 3000 rpmye cıkması beni rahatsız etti
Büyük ihtimal CW'nin ana sebebi güç kaynağı. Çünkü o kartın insanı rahatsız edecek kadar CW'si olması çok ama çok düşük bir ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı