6500TL laptop önerisi

Bütçe
6500
O fiyata alacağın laptoptan verim alamazsın. Önerim masaüstü olacak. Belirttiğiniz fiyat bandında işinize yarayacak oldukça fazla sistem var. Laptop alacaksan Ryzen APU sistemlere bakman en iyisi. Frekans YouTube kanalında birçok örneği var.

6500TL oyun oynamak için laptop önerir misiniz?
Eğer imkanınız varsa 800 TL daha ekleyerek bu bilgisayarı alabilirsiniz. Bizzat ben kullanıyorum gayet memnunum @EpilepsyFrogg hocamın da incelemesi var bakabilirsiniz.

Eğer imkanınız varsa 800 TL daha ekleyerek bu bilgisayarı alabilirsiniz. Bizzat ben kullanıyorum gayet memnunum @EpilepsyFrogg hocamın da incelemesi var bakabilirsiniz.
6500TL oyun oynamak için laptop önerir misiniz?
Şöyle bırakayım hocam incelemeyi :)

Bütçeyi yükseltseniz çok çok iyi olur.

Bütçeyi yükseltseniz çok çok iyi olur.
Bence Casper'a hiç bulaşmasın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-06-01-22-38-43-622_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2021-06-01-22-38-43-622_trendyol.com.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 59
O fiyata alacağın laptoptan verim alamazsın. Önerim masaüstü olacak. Belirttiğiniz fiyat bandında işinize yarayacak oldukça fazla sistem var. Laptop alacaksan Ryzen APU sistemlere bakman en iyisi. Frekans YouTube kanalında birçok örneği var.
O fİyAtA sİsTeM aLıRsIn(!)
Bu laptopu gördüm ama depolama alanı çok azdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı