İlk sistemim bu ve 6500 TL'ye kadar monitör almayı düşünüyorum 240 Hz AOC monitör var 6900 TL'ye 180 Hz ASUS TUF Gaming var ne önerirsiniz ghosting olmasın.
7000 Serisinde sorun yok, benim attığım kart 4070'le başa baş gidiyor.
İnternette AMD eskiden kötü olduğu için böyle bir olay çıkarttılar, benim attığım sistem alacağınız sistemi 5'e katlayacak bir sistem.
Yine de seçim sizin, isterseniz 4060 Ti olarak atabilirim.
Dostum 7700XT atıyorum beğenmiyorsun, 4060 Ti atıyorum Intel işlemci diye beğenmiyorsun.
Yemek değil bu iyi olanı almalısın.
Beğenmiyorsan al attığın sistemi, yardımcı olmaya çalışıyorum inatla kötü olan sistemi istiyorsun.
Dostum 7700XT atıyorum beğenmiyorsun, 4060 Ti atıyorum Intel işlemci diye beğenmiyorsun.
Yemek değil bu iyi olanı almalısın.
Beğenmiyorsan al attığın sistemi, yardımcı olmaya çalışıyorum inatla kötü olan sistemi istiyorsun.
İntel alma diyenler büyük ihtimalle son model işlemcileri için demiştir. Sana atılan sistemlerdeki İntel işlemcilerde bir problem yok. Ben de 12400f kullanıyorum bir problem yok.
AMD'nin 7xxx serisinde artık yaygın bir problem yok.
Yalan söylemeyin önceki konularınıza baktım ve yine RX 7700 XT olan başka bir sistem önerilmiş hiç Intel işlemci alınmaz illa NVIDIA ekran kartı olacak gibi şeyler göremedim. Bizim bilgimize güvenmiyorsan kendi bildiğini yapacaksan burada konu açmanın amacı ne? Güvenmiyorsan kendi bildiği al.