6500TL monitör önerisi

Bütçe
6500
7000 Serisinde sorun yok, benim attığım kart 4070'le başa baş gidiyor.
İnternette AMD eskiden kötü olduğu için böyle bir olay çıkarttılar, benim attığım sistem alacağınız sistemi 5'e katlayacak bir sistem.
Yine de seçim sizin, isterseniz 4060 Ti olarak atabilirim.
kasa olarak 30k bütçem var soğutucu ve ssd 1 tb yapınca oluyo 31k Nvidia taraftarıyım

RAM'i Lexar Thor 16 GB
SSD Samsung 980 1TB
Kasayı zevke göre beyaz veya siyah Thermaltake yap.
intelle bana hiç gelme beleş olsa alınmayacak bir işlemci

Arkadaşlar haklı 4060'lı sistem 22K TL civarında satılıyor o paraya 4060 Ti alırsın
link varmı 4060 ti nin

Kasa olarak 30k bütçem var soğutucu ve SSD 1 TB yapınca oluyor 31k NVIDIA taraftarıyım

Intel'le bana hiç gelme beleş olsa alınmayacak bir işlemci

Dostum 7700XT atıyorum beğenmiyorsun, 4060 Ti atıyorum Intel işlemci diye beğenmiyorsun.
Yemek değil bu iyi olanı almalısın.
Beğenmiyorsan al attığın sistemi, yardımcı olmaya çalışıyorum inatla kötü olan sistemi istiyorsun.

Dostum 7700XT atıyorum beğenmiyorsun, 4060 Ti atıyorum Intel işlemci diye beğenmiyorsun.
Yemek değil bu iyi olanı almalısın.
Beğenmiyorsan al attığın sistemi, yardımcı olmaya çalışıyorum inatla kötü olan sistemi istiyorsun.
reis geçen bir konu açtım çoğunluğu intel işlemci alma nvdia ekran kartı al dediler hepsi yanlış sen mi diyosun bu doğru diye

reis geçen bir konu açtım çoğunluğu intel işlemci alma nvdia ekran kartı al dediler hepsi yanlış sen mi diyosun bu doğru diye
İntel alma diyenler büyük ihtimalle son model işlemcileri için demiştir. Sana atılan sistemlerdeki İntel işlemcilerde bir problem yok. Ben de 12400f kullanıyorum bir problem yok.
AMD'nin 7xxx serisinde artık yaygın bir problem yok.

Yani ön yargılarını kırabilirsin.

Reis geçen bir konu açtım çoğunluğu Intel işlemci alma NVIDIA ekran kartı al dediler hepsi yanlış sen mi diyosun bu doğru diye

Yalan söylemeyin önceki konularınıza baktım ve yine RX 7700 XT olan başka bir sistem önerilmiş hiç Intel işlemci alınmaz illa NVIDIA ekran kartı olacak gibi şeyler göremedim. Bizim bilgimize güvenmiyorsan kendi bildiğini yapacaksan burada konu açmanın amacı ne? Güvenmiyorsan kendi bildiği al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı