Valla o ekran kartına vereceğim paraya acırım Amazon.com'da R5 2600 + Corsair Vengeance 2x8 RGB C15 3000MHz RAM ikisi birlikte 2000₺ ediyor, alınır mı hocam? Bana çok iyi gibi geldi.
Aldım gitti Geriye 4000 TL kaldı... her şeyi sığdırabilecek miyiz acep?.. Vatan'da da çok güzel indirimler varmış. ASUS B450 TUF alınır gibi, değil mi?
Valla o ekran kartına vereceğim paraya acırım amazon.com'da R5 2600 + Corsair Vengeance 2x8 RGB C15 3000MHz RAM ikisi birlikte 2000₺ ediyor, alınır mı hocam? Bana çok iyi gibi geldi.
Aldım gitti Geriye 4000 TL kaldı... her şeyi sığdırabilecek miyiz acep?.. Vatan'da da çok güzel indirimler varmış. ASUS B450 TUF alınır gibi, değil mi?
@Silinen üye teşekkürler hocam fakat monitör sonraya kalacak ve ekran kartını ikinci el almaya çalışacağım Bir de aklım o attığım linklerdeki Cooler Master kasalara takıldı. Güzel görünüyorlar baya.
@Silinen üye teşekkürler hocam fakat monitör sonraya kalacak ve ekran kartını ikinci el almaya çalışacağım Bir de aklım o attığım linklerdeki Cooler Master kasalara takıldı. Güzel görünüyorlar baya.
Doğrudur hocam ama önerim ikinci el ekran kartı almamanız olur rx 580 8 gb 1700 tl bence gayet iyidir eğer daha iyisi diyorsanız biraz bekleyip rx 590 alabilirsiniz gayet güzel kart olacağa benziyor fiyatı 2500 civarı olur ikinci elden daha mantıklıdır.
@Silinen üye 144Hz monitör ile kullanacağım için daha güçlü (1070 gibi) bir kart almak istiyorum temiz bulabilirsem. Bulamazsam mecburen RX580 alacağım tabii ki.
@Silinen üye 144Hz monitör ile kullanacağım için daha güçlü (1070 gibi) bir kart almak istiyorum temiz bulabilirsem. Bulamazsam mecburen RX580 alacağım tabii ki.