Zowie tercihinde bulunabilirsin, klasik tasarım, memnun kalmayacağın pek bir ürünü olduğunu düşünmüyorum. FPS oyunları için özellikle profesyoneller tarafından da tercih edilen bir marka.
Zowie tercihinde bulunabilirsin, klasik tasarım, memnun kalmayacağın pek bir ürünü olduğunu düşünmüyorum. FPS oyunları için özellikle profesyoneller tarafından da tercih edilen bir marka.
Ben DeathAdder V2 kullanıyorum öneririm. Zowie mouse’lar gereksiz pahalı. Razer her türlü onlardan daha iyi. İçiniz rahat olsun. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Ben DeathAdder V2 kullanıyorum öneririm. Zowie Mouse'lar gereksiz pahalı. Razer her türlü onlardan daha iyi. İçiniz rahat olsun. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Elinize olur gibi. Claw tutuyorsunuz galiba. Olur bence. Eğer olmazsa iade edebilirsiniz. CS:GO için de öneririm. Oynamadım fakat, bu fare bütün oyunlarda çok iyi.
Elinize olur gibi. Claw tutuyorsunuz galiba. Olur bence. Eğer olmazsa iade edebilirsiniz. CS:GO için de öneririm. Oynamadım fakat, bu fare bütün oyunlarda çok iyi.
Eğer yazılımı, RGB'si gibi unsurları seven biriyseniz Razer'dan yana seçim yapmanızda fayda var.
İkisi de bilinen markalar, şahsen Razer denemedim ama Zowie kullanmışlığım var.
Zowie hakkını veren bir mouse firması ama dediğim gibi mouse'tan RGB, yazılım farklı özellikler gibi beklentiler içerisindeyseniz Razer'a yönelin, Razer da iyi bir marka.
Anladığım kadarıyla CS:GO oynuyorsunuz, ara DPI basamağını oyundaki hassasiyeti değiştirerek de giderebilisiniz, ayrıca fareyi tutuşunuz bana "fingertip" gibi geldi.