650TL mouse önerisi

Zowie tercihinde bulunabilirsin, klasik tasarım, memnun kalmayacağın pek bir ürünü olduğunu düşünmüyorum. FPS oyunları için özellikle profesyoneller tarafından da tercih edilen bir marka.

Zowie tercihinde bulunabilirsin, klasik tasarım, memnun kalmayacağın pek bir ürünü olduğunu düşünmüyorum. FPS oyunları için özellikle profesyoneller tarafından da tercih edilen bir marka.

Ben şansımı Razer'dan yana kullandım çünkü yazılım var Zowie de yok yazılım olsaydı alırdım ama Razer da kötü bir marka değil sonucta değil mi?

Ben şansımı Razer'dan yana kullandım çünkü yazılım var Zowie de yok yazılım olsaydı alırdım ama Razer da kötü bir marka değil sonucta değil mi?
Ben DeathAdder V2 kullanıyorum öneririm. Zowie mouse’lar gereksiz pahalı. Razer her türlü onlardan daha iyi. İçiniz rahat olsun. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Ben DeathAdder V2 kullanıyorum öneririm. Zowie Mouse'lar gereksiz pahalı. Razer her türlü onlardan daha iyi. İçiniz rahat olsun. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Elimin uzunluğu 18cm eni ise 11cm mouse uyar mı benim elime sorum olacaktı bir de CS:GO oynayacagım için önerir misiniz bugün alacağım o yüzden.

Elimin uzunluğu 18cm eni ise 11cm mouse uyar mı benim elime sorum olacaktı bir de CS:GO oynayacagım için önerir misiniz bugün alacağım o yüzden.
Elinize olur gibi. Claw tutuyorsunuz galiba. Olur bence. Eğer olmazsa iade edebilirsiniz. CS:GO için de öneririm. Oynamadım fakat, bu fare bütün oyunlarda çok iyi.

Şöyle tutuyorum.
Elinize olur gibi. Claw tutuyorsunuz galiba. Olur bence. Eğer olmazsa iade edebilirsiniz. CS:GO için de öneririm. Oynamadım fakat, bu fare bütün oyunlarda çok iyi.
fotoğraf attım .

Dosya Ekleri

• IMG_20210209_120007.jpg
    IMG_20210209_120007.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 70
Eğer yazılımı, RGB'si gibi unsurları seven biriyseniz Razer'dan yana seçim yapmanızda fayda var.
İkisi de bilinen markalar, şahsen Razer denemedim ama Zowie kullanmışlığım var.
Zowie hakkını veren bir mouse firması ama dediğim gibi mouse'tan RGB, yazılım farklı özellikler gibi beklentiler içerisindeyseniz Razer'a yönelin, Razer da iyi bir marka.
Elinize biraz büyük gelebilir bahsettiğiniz Razer Deathadder V2 ama çok sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı