EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #21 Claw ile fingertip olarak değişiyor. Hayrullah3210 dedi: Anladığım kadarıyla CS:GO oynuyorsunuz, ara DPI basamağını oyundaki hassasiyeti değiştirerek de giderebilisiniz, ayrıca fareyi tutuşunuz bana "fingertip" gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Elimin uzunluğu 18cm eni ise 11cm Razer DeathAdder V2 uymaz mı bana. Son düzenleme: 9 Şubat 2021
Claw ile fingertip olarak değişiyor. Hayrullah3210 dedi: Anladığım kadarıyla CS:GO oynuyorsunuz, ara DPI basamağını oyundaki hassasiyeti değiştirerek de giderebilisiniz, ayrıca fareyi tutuşunuz bana "fingertip" gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Elimin uzunluğu 18cm eni ise 11cm Razer DeathAdder V2 uymaz mı bana.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 9 Şubat 2021 #22 EmirhanTr82 dedi: Claw ile fingertip olarak değişiyor. Elimin uzunluğu 18cm eni ise 11cm Razer DeathAdder V2 uymaz mı bana. Genişletmek için tıkla... El boyuna ve bütçene uygun 2 tutuş için en iyi fare. HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse | ITOPYA HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HMSH1-A-BK/G ITOPYA'da. www.itopya.com
EmirhanTr82 dedi: Claw ile fingertip olarak değişiyor. Elimin uzunluğu 18cm eni ise 11cm Razer DeathAdder V2 uymaz mı bana. Genişletmek için tıkla... El boyuna ve bütçene uygun 2 tutuş için en iyi fare. HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse | ITOPYA HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HMSH1-A-BK/G ITOPYA'da. www.itopya.com
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #23 AirJET dedi: El boyuna ve bütçene uygun 2 tutuş için en iyi fare. HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse | ITOPYA HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HMSH1-A-BK/G ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz mouse hafif.
AirJET dedi: El boyuna ve bütçene uygun 2 tutuş için en iyi fare. HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse | ITOPYA HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HMSH1-A-BK/G ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz mouse hafif.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 9 Şubat 2021 #24 EmirhanTr82 dedi: Önerdiğiniz mouse hafif. Genişletmek için tıkla... Popüler farelerin artık hepsi hafif olma konseptine gidiyor ve çoğu insan bunu istiyor.
EmirhanTr82 dedi: Önerdiğiniz mouse hafif. Genişletmek için tıkla... Popüler farelerin artık hepsi hafif olma konseptine gidiyor ve çoğu insan bunu istiyor.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Şubat 2021 #25 Roccat Kain 100 aimo gayet güzel Mouse'dır.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 9 Şubat 2021 #26 https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g603-lightspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-p-HBV000008T1R8?magaza=First%20Sourcer
https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g603-lightspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-p-HBV000008T1R8?magaza=First%20Sourcer