650W 80+ Güç kaynağı tavsiyesi

Hocam High Power tavsiye ediyor musunuz? İyi bir marka mı? Ben şu an High Power ASTRO GD 850W moduler güç kaynağı kullanıyorum ve fanı çok ses çıkarıyor. Sistemi alalı iki hafta oldu.
Uzun zamandır piyasada olan sağlam bir firma. Alt seviyedeki ürünlerini tavsiye etmem hocam zira pek iyi değiller ancak üst seviyede ürettikleri ürünler gayet iyi oluyor. Her üründe sıkıntı çıkma ihtimali var zira elektronik bu eğer böyle bir probleminiz varsa kullanıcı incelemelerini takip edebilirsiniz yada kullananlar varsa onlarla iletişime geçip aynı sorunu yaşayan var mı diye konuşabilirsiniz. Belki Corsair VS serisindeki gibi kronik bir sorun vardır yada siz bu sorunla karşılaşmışsınızdır. Her iki ihtimalde de ürünü servise gönderirsiniz.

Şayet senin yerine başkası alıp sen de ona ödeme yapabilirsin. Ben bir çok arkadaşa bu konu da yardımcı oldum. İstersen sana da yardımcı olabilirim. (Amazon konusun da)
Öncelikle böyle bir teklif için sana teşekkür ederim. Ancak 2 aydır bilgisayarsızım sistemimi yavaş yavaş topladım son olarak PSU kaldı ve yakın bir zamanda alıcam. O yüzden çok beklemek istemiyorum. Alabilirsem Seasonic'i almayı düşünüyorum. Gayet kaliteli gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…