R5 2600 (ama R5 5600X e geçebilirim )Sistem bileşenleriniz nedir? Ayrıca F/P dahi olsa bir maksimum bütçe sunmalısınız.
hocam alttakide aynı :/Bronze istiyorsan F/P ürünü diyebilirim
Fakat Gold istiyorum diyorsanda alttaki F/P ürünüdür tüm samimiyetimle söylüyorum
Tam Seasonic Focus Plus öneriyordum bütçeyi gördüm. Sanırım Cooler Master ve Zalman dışında pek seçenek yok ki Cooler Master'ın bu banttaki ürünü daha iyi gibi. Gerçi sisteminiz için 650 W çok gibi.R5 2600 (ama R5 5600X e geçebilirim )
Gigabyte Aorus B450 elit v2
Asus strix gtx 980
Crucial Ballistix 2x8 3000 mhz
1adet HDD 1adet SDD 1adet M2 SDD
4 adet rgb 120 lik fan
Snowman X6 3 adet rainbow fanlı
500-900 tl arası bütçem var
hocam alttakide aynı :/
Aşağıdaki ürün gayet kalitelidir. Sisteminize 550W bile yetecektir ama bütçeniz dahilinde W değerini yüksek tutsak sorun olmaz.R5 2600 (ama R5 5600X e geçebilirim )
Gigabyte Aorus B450 elit v2
Asus strix gtx 980
Crucial Ballistix 2x8 3000 mhz
1adet HDD 1adet SDD 1adet M2 SDD
4 adet rgb 120 lik fan
Snowman X6 3 adet rainbow fanlı
500-900 tl arası bütçem var
üzerinde kendisine ait bir PSU eskiden rx570 vardı kart 200 watt çekiyor dediğim gibi R5 5600X almayı düşünüyorum oda güçlü bir işlemci tam performansta dara düşmesini istemiyorum zalmana baktım cooler masterdan bana daha mantıklı geldi bazen kronik sıkıntılar yaşatıyormuşTam Seasonic Focus Plus öneriyordum bütçeyi gördüm. Sanırım Cooler Master ve Zalman dışında pek seçenek yok ki Cooler Master'ın bu banttaki ürünü daha iyi gibi. Gerçi sisteminiz için 650 W çok gibi.
teşekkürler XPG bu PSU ya netten bakacağım tekrardan aklımda mantıklı olarak zalman var şuan PSU konusunda kaliteli olduğunu okudum bir kaç yerdeAşağıdaki ürün gayet kalitelidir. Sisteminize 550W bile yetecektir ama bütçeniz dahilinde W değerini yüksek tutsak sorun olmaz.
![]()
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
PSU tarafında marka değil, ürün önemlidir. Nice markanın çok vasat ürünleri de oluyor. XPG Pylon ile hangi Zalman ürününü karşılaştırdınız merak ediyorum.üzerinde kendisine ait bir PSU eskiden rx570 vardı kart 200 watt çekiyor dediğim gibi R5 5600X almayı düşünüyorum oda güçlü bir işlemci tam performansta dara düşmesini istemiyorum zalmana baktım cooler masterdan bana daha mantıklı geldi bazen kronik sıkıntılar yaşatıyormuş
teşekkürler XPG bu PSU ya netten bakacağım tekrardan aklımda mantıklı olarak zalman var şuan PSU konusunda kaliteli olduğunu okudum bir kaç yerde![]()
PSU tarafında marka değil, ürün önemlidir. Nice markanın çok vasat ürünleri de oluyor. XPG Pylon ile hangi Zalman ürününü karşılaştırdınız merak ediyorum.
Karşılaştırmışsınız ama fiyat bazlı olarak Zalman size bir ekstra sunmuyor. Modülerlik yok, daha üst seviye bir iç yapı yok, ekstradan verimlilik yok. En nihayetinde doğru düzgün bir incelemesi yok. XPG Pylon tarafında bilindik çoğu kaynaktan veri elde edebiliyorsunuz. Ayrıca daha ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.