650W F/P PSU önerisi

peki yinede teşekkür ederim tekrardan hepsini gözden geçireceğim benim için en verimli olanı değil her zaman en güvenli olanı önemli olmuştur

Arkadaşlar, iki PSU arasında kaldım; Zalman GigaMax 650W, XPG Pylon 650W.

İkisi de 50.000 saat kondansatör ömür garantisi veriyor. XPG 8 korumalı 3 yıl garanti, Zalman 6 korumalı 5 yıl garanti veriyor. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de normalde Zalman tercih ederdim de 12V kanalından Cooler Master'ın (bu banttakiler için) daha iyi olduğunu hatırlıyorum ama bakmak lazım. İsterseniz önce yeni alacağınız bileşenle tahmini kaç W çekeceğini hesaplayın. Belki daha düşük W ile daha yüksek verimlilik sağlayabilecek PSU tercih edebilirsiniz.
Açıkçası XPG PSU hiç denemedim ama ne hikmetse kağıt üstünde fazla (NLO çok önemli değil de SIP olması güzel) iyi görünüyor (ki çoğu tek tip üründen yola çıkarak belirlemişler sanırım) ya da gözden bir şey kaçırıyoruz. (ki o kaçan şey sanırım fan özellikleri) Belki daha güncel diyedir.
Bu arada
12V'dan verdikleri değerler aynıymış. XPG'nin 1-2 W az ve verimliliği ondalık olarak düşük ama çokta önemli değil.

Son düzenleme:
Xpg ve zalman arasında çok fark yok ama dediğiniz gibi 8 koruma xpgde mevcut zalmandada 6 var ama 5 yıl garantili xpg 3 yıl garantili garanti mevzusuda biraz kurcaladı kafamı cooler masterda çok kronik sıkıntılar baş gösteriyormuş ama araştırmalarıma göre xpgdn şuan bir sıkıntı yok yeni ürünler olduğu için zalmanda hiç sorun duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…