650W PSU GTX1060 sistemi besleyebilir mi?

Makaleler
11
RAM
8GB DDR3
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD 1 TB HDD 500GB HDD
Ekran kartı
1060 3GB
Anakart
Gigabyte B75M D3V
İşlemci
İ5 3570
Bu sistemi besleyebilir mi? Sharkoon SHP V2 650W.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU gayet güzel, çok tercih edilen bir marka zaten. Sizi üzmez. 1060 ekran kartı 400 watt civarı bir güç istiyor.
Çok tercih ediliyor olması, iyi bir model olduğu anlamına gelmiyor. İç yapısı Corsair Orange Label VS 2012 serisiyle aynı. O PSU da döneminin patlamasıyla meşhur bir modeliydi. Bu modeli zaten ya APU sistem kullanıcıları tercih ediyor ya da ucuza 650W kafasıyla alan bilinçsiz kullanıcılar tercih ediyor.
Çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum.
:)

Valla PSU kaliteli değil mi bilmem 2 senedir çalışıyor.
@BerkayZ87 Eğer patlayan bir modelse neden satışı var piyasadan çekemeleri gerekmiyor mu?
Herkeste patlıyor diye bir kaide yok, patlamaya müsait bir iç yapısı var. Ve ek olarak üretiminin durdurulmama sebebi ucuz olması veya kalite kontrolden geçmiyor olması olabilir.

Arkadasin dedigi gibi SHP V2 Corsair'in eski ve sorunlu bir unitesini icinde barindiriyor. Bu PSU'yu alanlar genellikle ac gozlu kisiler oluyor. Adam giris-orta seviye sistem topluyor ayni fiyata sistemini besleyecek kaliteli 500W alabilir ama daha fazlasini istiyor.

Yuksek seviye toplayan kisinin genellikle bu PSU'nun varligindan haberdar olmuyor.

GOAT.

Çok tercih ediliyor olması, iyi bir model olduğu anlamına gelmiyor. İç yapısı Corsair Orange Label VS 2012 serisiyle aynı. O PSU da döneminin patlamasıyla meşhur bir modeliydi. Bu modeli zaten ya APU sistem kullanıcıları tercih ediyor ya da ucuza 650W kafasıyla alan bilinçsiz kullanıcılar tercih ediyor.

:)
Dostum bu modelde her yerde FSP sistemi kullanıldığını duymuştum 🤨🤨

Dostum bu modelde her yerde FSP sistemi kullanıldığını duymuştum 🤨🤨
Uzun uzun anlatmayayım, şu konuya bakabilirsin.

Markaya değil de modele baksanız diyorum, Sharkoon'un SHP V2 650'de kullandığı devre Corsair'in sorunlu serisinden çatallanmış 2012'den kalma bir devre. Hiç incelediniz mi?
Bir aralar yeni PC toplamaya heves etmiştim listeye bu PSU yu ekledim. PSU ciddi bir şey olduğu için iyice araştırmam gerekiyordu ve bu ürün için kötü yoruma rastlamadım. 80+ ve 4 adet güvenlik sistemi var. Ayrıca Alman malı.
Uzun uzun anlatmayayım, şu konuya bakabilirsin.

Sanırım kötü bir model ama ben gayet iyi anlamında yeterli demek istemiştim zaten. Kısa CPU kablosu hariç bir şikayet görememiştim ama.

Bir aralar yeni PC toplamaya heves etmiştim listeye bu PSU yu ekledim. PSU ciddi bir şey olduğu için iyice araştırmam gerekiyordu ve bu ürün için kötü yoruma rastlamadım. 80+ ve 4 adet güvenlik sistemi var. Ayrıca Alman malı.
80+'ın PSU kalitesiyle hiçbir alakası yok. 4 korumanın olması da tek başına bir şey ifade etmiyor. O korumalar düzgün çalışmadığı sürece bir faydası olmuyor. Ayrıca Alman malı olmasının ne alakası var? Almanya'da çöp üretilse Alman malı diye kullanacak mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı