650W PSU önerisi

Hocam 6+2 diyor PCI-e için. Benim aldığım kart Red Devil 6700XT 8+8 pin istiyor sanırsam ve bu PSU ile bu Kart'ı kullanamayacak mıyım? Bana PSU önerme şansınız var mı 8+8 olarak.
Hocam ben PSU'yu almıştım şimdi iptal etme isteği gönderdim umarım kabul ederler. Yardımcı olur musunuz şimdi ben bu PSU'yu alsam kullanamayacak mıydım? Ayrıca 8+8 PSU bulamadım ben...
Güç kaynaklarında 6+2 biçiminde ekran kartları için çıktılar olur. Bu çıktılarda da 2 adetlik bağlantılar mevcuttur. O konuda bir sorun yaşamazsınız.

Konudaki ürünlerin herhangi birinde bağlantı açısından bir problem oluşmaz.

Güç kaynaklarında 6+2 biçiminde ekran kartları için çıktılar olur. Bu çıktılarda da 2 adetlik bağlantılar mevcuttur. O konuda bir sorun yaşamazsınız.

Konudaki ürünlerin herhangi birinde bağlantı açısından bir problem oluşmaz.
Eminiz değil mi hocam. Dediğinizden pek bir şey anlamadım ama paramın boşa gitmesini istemiyorum. Büyük ihtimalle dediğiniz şeyi görünce anlayacağım.

Eminiz değil mi hocam. Dediğinizden pek bir şey anlamadım ama paramın boşa gitmesini istemiyorum. Büyük ihtimalle dediğiniz şeyi görünce anlayacağım.
1.JPG

Dediğim şey bu. Paranız boşa gitmez.

6x2 = 12+2x2 = 16'dan 8+8 yapıyor değil mi hocam doğru anladım. Şuan biraz gerildim kusura bakmayın. Birden kartımdan 24 bin TL gidince ister istemez :D
2 adet 8 pinlik ekran kartı güç beslemeniz var. 16 sayısı doğru. O kadar hesaba gerek yoktu. 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı