i5 11400F ve RTX 3060 ile sistem toplamayı planlıyorum ancak PSU olarak hangi markalara güvenmem lazım bilmiyorum. PSU için 1000TL gibi bir bütçem var, 1000TL'yi fazla olmadığı sürece aşma imkanım olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
i5 11400F ve RTX 3060 ile sistem toplamayı planlıyorum ancak PSU olarak hangi markalara güvenmem lazım bilmiyorum. PSU için 1000TL gibi bir bütçem var, 1000TL'yi fazla olmadığı sürece aşma imkanım olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
tamamen her parçasını beğenebildiğim bir hazır sistem bulursam öyle yapmayı planlıyorum aslında ama bazı sistemlerin parçalarında istediğim özellikleri bulamayabiliyorum
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.598,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NTC termistörü ani akımı sınırlamada işe yarayan bir devre elemanı, yeterince yüksek bir ani akım devrede elemanlara zarar vermeye gayet müsaittir.
Ha tabii büyük ihtimal ani akım yüksek olsa da devreyi bozacak kadar değil Cool Zero'da yoksa kullanan kişiler direkt şikayet yağdırırdı, o yüzden sipariş kalabilir. İçiniz rahat etmezse iade edip şunu alın: