650W PSU önerisi

Ali Kutay

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. 650W bir PSU arayışındayım. Donanım bilirim ama pek PSU'ların hangileri kaliteli ve fiyat performans pek bilmiyorum. Aklımda FSP'nin var ama sizden de öneri almak isterim. 2500 TL'ye kadar bir bütçem bulunmakta. Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi akşamlar. 650W bir PSU arayışındayım. Donanım bilirim ama pek PSU'ların hangileri kaliteli ve fiyat performans pek bilmiyorum. Aklımda FSP'nin var ama sizden de öneri almak isterim. 2500 TL'ye kadar bir bütçem bulunmakta. Şimdiden teşekkür ederim.

FSP alabilirsin.

Model belirtmen lazım. Konu sahibinin de kafa karışıklığı yaşaması mümkün sadece marka üzerinden konuşacak olursak. Yoksa FSP'nin GSM Lite Pro, VITA GM serisi gibi cidden yarı veya tam modüler ünite serileri var, doğru.

Senin H3-650'den bahsettiğini anladım ayrıca. Şahsen 2500 lira para ödedikten sonra sorunsuz bir 750W alma imkânım varken hem 650W hem de gürültülü çalışan bir PSU satın almazdım açıkçası. Tabii gerisi konu sahibinin insiyatiflerine kalmış tamamen.

İşlemci olarak i3 12100F var ekran kartı olarak da RX 6650XT var.

Sistemin nedir? Element br 750W öneririm:

Aslında dediğiniz gibi high Power'da alınabilir güzel marka hem ileriye görüş olarak da 750W olması güzel.

Model belirtmen lazım. Konu sahibinin de kafa karışıklığı yaşaması mümkün sadece marka üzerinden konuşacak olursak. Yoksa FSP'nin GSM Lite Pro, vıta GM serisi gibi cidden yarı veya tam modüler ünite serileri var, doğru.

Senin H3-650'den bahsettiğini anladım ayrıca. Şahsen 2500 lira para ödedikten sonra sorunsuz bir 750W alma imkânım varken hem 650W hem de gürültülü çalışan bir PSU satın almazdım açıkçası. Tabii gerisi konu sahibinin insiyatiflerine kalmış tamamen.

FSP H3 650 bakmıştım bende Amazon'da şu anda 2100 lira ve dediğiniz gibi genellikle baktığımda gürültülü çalışan bir psuymuş teşekkür ederim sanırım dediğiniz High Power markasını alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı