650W PSU'lu kasa önerisi

• Konuyu başlatan kekre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.193

kekre

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba,

Şu şekilde bir sistem topladım;
ASUS ROG STRIX 2060S ekran kartı.
ASUS B550-F ROG STRIX anakart.
AMD Ryzen 5 5600X işlemci.
Thermaltake 3600 MHz RAM.
Samsung 970EVO M.2 SSD.
Cooler Master 120mm sıvı soğutucu.

Bu şekilde bir sisteme 900-1300 TL bandında iyi bir PSU'lu kasa önerilerinize ihtiyacım var. Cooler Master marka midtower bir kasa baktım 1366 lira lakin daha uyguna var mıdır bildiğiniz diye size danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi aşıyor fakat çok iyiler.

Fiyat kriteriniz görmezden gelinmiş. 1550 liralık öneri yapılmış. Şu kasa ile yine önceden yazılmış XPG Pylon güç kaynağı olabilir.

Başka kasa modellerine bakıyorum. Dahili modellerdeki güç kaynakları çok iyi olmayabiliyor. O sebeple ayrı almayı tavsiye ederim.

Ayrıca;
MSI Mag Forge 100M (önde 2 RGB fanlı)
MSI Mag Forge 101M (önde 3 RGB fanlı)
MSI Mag Forge 100R (önde 2 ARGB fanlı)

@334155 yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum.

Son düzenleme:
Bütçeyi aşıyor fakat çok iyiler.

teşekkür ederim dostum sağol bakacağım. bu psu iyi diyorsunuz sanırım diğer yorumlardada gördüm iyi bir psu yani...

teşekkür ederim dostum bu psu diğer yorumlardada gördüm pek bilmiyorum ama iyi sanırım bakacağım teşekkürler

teşekkür ederim dostum sağol bakacağım. bu psu iyi diyorsunuz sanırım diğer yorumlardada gördüm iyi bir psu yani...
Evet güç kaynağı oldukça iyidir.

Kasa için bütçeniz artmazsa, farklı modeller hakkında da öneride bulunabilirim. Şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat kriteriniz görmezden gelinmiş. 1550 liralık öneri yapılmış. Şu kasa ile yine önceden yazılmış XPG Pylon güç kaynağı olabilir.

Başka kasa modellerine bakıyorum.
Teşekkür ederim dostum bakacağım bu psu diğer yorumlardada var bakacağım bu psuya teşekkürler.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Şu şekilde bir sistem topladım;
ASUS ROG STRIX 2060S ekran kartı.
ASUS B550-F ROG STRIX anakart.
AMD Ryzen 5 5600X işlemci.
Thermaltake 3600 MHz RAM.
Samsung 970EVO M.2 SSD.
Cooler Master 120mm sıvı soğutucu.

Bu şekilde bir sisteme 900-1300 TL bandında iyi bir PSU'lu kasa önerilerinize ihtiyacım var. Cooler Master marka midtower bir kasa baktım 1366 lira lakin daha uyguna var mıdır bildiğiniz diye size danışmak istedim.

Kasada arka tarafta 1 bir ön tarafta 1 olmak üzere 2 fan takılı. Yeterli gelmez diye bir tane daha koydum aşağıda.

(Bu çoklayıcı gerekli mi bilmiyorum ama ben de bundan var, fanlar ona takılı. Gerekli değilse almayabilirsiniz.)

Ön taraf için bir tane daha fan. Hava akımı gayet güzel.

Hepsinin toplamı 1320 TL (20 TL aşıyor bütçeyi)
Eğer fan kontrolcüsüne gerek duyulmazsa 1182 TL.

(Ben bütçeye sığdırmaya çalıştım, baya zorladım o yüzden. Siz isterseniz yukarıdaki tavsiyelere de bakabilirsiniz :D)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı