kekre
Femtopat
Daha fazla
teşekkür ederim arkadaşım bakıyorum teşekkürler![]()
Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
![]()
XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store
www.adeksstore.com
teşekkür ederim dostum ilgin alakan için bakıyorum bir sürü yorum oluştu sağolun bende aralarında tercih yapıcam artıkın çok teşekkürler![]()
Aerocool Prime ARGB v4, Full Tempered Glass Yan Panel, Adreslenebilir RGB Fanlı, Led Şeritli Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V4) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } New Page 1...www.teknobiyotik.com
Kasada arka tarafta 1 bir ön tarafta 1 olmak üzere 2 fan takılı. Yeterli gelmez diye bir tane daha koydum aşağıda.
![]()
XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store
www.adeksstore.com
![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
(Bu çoklayıcı gerekli mi bilmiyorum ama ben de bundan var, fanlar ona takılı. Gerekli değilse almayabilirsiniz.)
![]()
CORSAIR Air Serisi AF120 Quiet Edition CO-9050001-WW 120mm - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ön taraf için bir tane daha fan. Hava akımı gayet güzel.
Hepsinin toplamı 1320 TL (20 TL aşıyor bütçeyi)
Eğer fan kontrolcüsüne gerek duyulmazsa 1182 TL.
(Ben bütçeye sığdırmaya çalıştım, baya zorladım o yüzden. Siz isterseniz yukarıdaki tavsiyelere de bakabilirsiniz)