650W ve Üzeri Güç Kaynağı Önerisi

Bütçe
500

Berkeecagdas

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim budur. Tek güç kaynağım yok. Sessiz, 650W civarı 80+ ve üstü bir güç kaynağı önerir misiniz?

E0DDE8C7-7339-4178-8427-6331D9017457.jpeg

Bu sisteme bu güç kaynağı yeter de artar.
Yetmeyecek diye çok korkuyorum elimde hatlar diye hatta sistemim de yanlışlık var mı bilmiyorum ilk defa bilgisayar toplarığım için tedirginim
Bu sisteme bu güç kaynağı yeter de artar.
Peki bu ürün ses çıkarır mı

Yetmeyecek diye çok korkuyorum elimde patlar diye hatta sistemimde yanlışlık var mı bilmiyorum ilk defa bilgisayar topladığım için tedirginim.

Peki bu ürün ses çıkarır mı?
Hocam, ses konusunda bir fikrim yok ancak güzel bir üründür.

550W yeterli gelir ama geleceğe yönelik olması için en az 600-650W almanızı öneririm.

550W yeterli gelir ama geleceğe yönelik olması için en az 600-650W almanızı öneririm.

2. modeli önermem eğer resimdeki gibi turuncu VS650 satıyorsa. O PSU'lar sorunluydu diye hatırlıyorum. Onun dışındakiler hakkında bilgim yok ancak TR2 modeli de kötüydü diye hatırlıyorum.
@kandes2 @RPM

2. modeli önermem eğer resimdeki gibi turuncu VS650 satıyorsa. O PSU'lar sorunluydu diye hatırlıyorum. Onun dışındakiler hakkında bilgim yok ancak TR2 modeli de kötüydü diye hatırlıyorum.
@kandes2 @RPM

Önerdiklerinden hangisine baksam elimde kalıyor.

Hiç yorum yapmayayım ben önerilere en iyisi :D
Sistemim budur. Tek güç kaynağım yok. Sessiz, 650W civarı 80+ ve üstü bir güç kaynağı önerir misiniz?

Eki Görüntüle 804066

High Power Performance GD 600W çok kaliteli bir güç kaynağı. Öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı