650W ve Üzeri Güç Kaynağı Önerisi

Bütçe
500
Modüler yoksa kullanmadığın PSU kablolarını kasada gizlersin. Modüler varsa o kabloları olduğu gibi PSU'dan çıkarır kutusunda saklarsın. Görüntüye önem verenler temiz görünüm için modüler alır ama fiyatı çoğunlukla pahalıdır.
He anladıım bir de modüler yok yazıyor onun herhangi bir sıkıntısı var mı bu arada bilgini paylaştığın için teşekkür ederim

Aynısını kullanıyorum memnunum ve güvenilir olduğunu biliyorum.

Pardon, Elite V3 zannettim o yüzden kızgın attım. Bu model güzeldir, alınabilir.

Benim nacizane önerim;

Modüler demek kabloları çıkıp, takılabilir demek. Modüler olunca daha pahalı olur. Performansa herhangi bir artısı veya eksisi yoktur.

Pardon, Elite V3 zannettim o yüzden kızgın attım. Bu model güzeldir, alınabilir.

Benim nacizane önerim;

Modüler demek kabloları çıkıp, takılabilir demek. Modüler olunca daha pahalı olur. Performansa herhangi bir artısı veya eksisi yoktur.
Şuan kafamda high power var bir de FSP HV PRO 550 watt çıktı karşıma en iyi psu üreten f/p ürün diyorlar düşünceniz neler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı