650W veya üstü PSU önerisi

Furkan1071

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Inca markasına ait 650W 80+ PSU'ya sahibim fakat bilgisayar 1-2 aydır kendi kendini yeniden başlatıyor. Sorunun PSU'da olduğunu düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir PSU var mı? Bütçe söyleyemiyorum piyasasına hakim değilim. KYK dışında bir gelirim de yok o yüzden ne kadar uygun fiyatlı ve kaliteli olursa o kadar iyi. 2-3 sene götürse yeterli zaten sonra full sistem yükseltmeyi planlıyorum.

Merhaba, Inca markasına ait 650W 80+ PSU'ya sahibim fakat bilgisayar 1-2 aydır kendi kendini yeniden başlatıyor. Sorunun PSU'da olduğunu düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir PSU var mı? Bütçe söyleyemiyorum piyasasına hakim değilim. KYK dışında bir gelirim de yok o yüzden ne kadar uygun fiyatlı ve kaliteli olursa o kadar iyi. 2-3 sene götürse yeterli zaten sonra full sistem yükseltmeyi planlıyorum.
https://www.akakce.com/power-supply...id=0AAAAADsWTCwWYHEFEM6oWxERWAUFAU0q6#m-n-std

Hocam adam zaten "650w +80 PSU sahibiyim" demiş yanlış okudunuz galiba

Hocam adam zaten "650W +80 PSU sahibiyim" demiş yanlış okudunuz galiba

Başlığa bak, belki PSU'su arızalıdır sistemini söylesin yetmezse başka öneririz.

Hocam adam zaten "650w +80 PSU sahibiyim" demiş yanlış okudunuz galiba
Sorun yok hocam 650 w veya üstü işimi görür sadece bilgisayarın sebepsiz bir şekilde sık sık kendini resetlemesinden bıktım. O yüzden değiştirmek istiyorum.

Başlığa bak, belki PSU'su arızalıdır sistemini söylesin yetmezse başka öneririz.
R5 5500 (1330 mv 4.5 ghz), XFX RX5700 XT, 1x16GB DDR4 CL16 3200MHZ RAM, 1x240GB sata ssd, 1x512GB NVMe M2 ssd, 1x 300gb hdd, Gigabyte B450M S2H anakart, 4x12cm fanlı kasa fanlar ledli

Sorun yok hocam 650W veya üstü işimi görür sadece bilgisayarın sebepsiz bir şekilde sık sık kendini resetlemesinden bıktım. O yüzden değiştirmek istiyorum.

R5 5500 (1330 mv 4.5 GHz), XFX RX 5700 XT, 1x16 GB DDR4 CL16 3200MHz RAM, 1x240GB SATA SSD, 1x512 GB NVMe M.2 SSD, 1X 300GB HDD, Gigabyte B450M S2H anakart, 4x12cm fanlı kasa fanlar LED'li

650watt fazla bile bu sisteme ama ileriye dönük daha iyi olur. Mevcut güç kaynağın kalitesiz ise direkt değiştir zaten umarım sorun PSU kaynaklıdır.

650watt fazla bile bu sisteme ama ileriye dönük daha iyi olur. Mevcut güç kaynağın kalitesiz ise direkt değiştir zaten umarım sorun PSU kaynaklıdır.

Hangisi daha iyi olur sizce? İleriye dönük olmasını pek önemsemiyorum açıkçası, beni 2-3 yıl kadar tutması yeterli.

Hangisi daha iyi olur sizce? İleriye dönük olmasını pek önemsemiyorum açıkçası, beni 2-3 yıl kadar tutması yeterli.

Arada az fark olduğu için FSP öneririm ama MSI da sorun çıkarmaz. Niye hep 2-3 yıl yeter diyorsun hocam almışken al uzun yıllar kullanırsın, kalitesiz bir şey alsan 1 aya da sorun çıkarabilir zaten. İkisi de iyi sistemine yeter.

Arada az fark olduğu için FSP öneririm ama MSI da sorun çıkarmaz. Niye hep 2-3 yıl yeter diyorsun hocam almışken al uzun yıllar kullanırsın, kalitesiz bir şey alsan 1 aya da sorun çıkarabilir zaten. İkisi de iyi sistemine yeter.
Yani 2-3 yıl yetsin demekten kastım öyle çok iyi bir şeye ihtiyacım yok şimdilik. 10 sene götürecek kadar kaliteliye yüksek miktarda para ödemek yerine 3 yıl götürecek kadar kalitedekine daha az ödemeyi şu anlık tercih ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı